Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Reghecampf a început reconstrucţia la Al Wasl! A transferat un atacant brazilian care a fost golgheter în Rusia

ULTIMA ORĂ | Reghecampf a început reconstrucţia la Al Wasl! A transferat un atacant brazilian care a fost golgheter în Rusia
Comentarii

Al Wasl a terminat sezonul din Golf pe locul 9 în campionat. Reghecampf a preluat echipa într-o situaţie dificilă, dar a reuşit să o salveze de la retrogradare.

Din sezonul viitor, ambiţiile cresc la Al Wasl, una dintre cele mai vechi şi mai titrate formaţii din prima ligă. Laurenţiu Reghecampf rămâne în funcţie şi plănuieşte deja campania de achiziţii, care a început spectaculos.

Al Wasl l-a lăsat pe Caio Canedo să plece la Al Ain pentru 5 milioane de euro, iar în locul său a fost adus un fost golgheter al Rusiei. Este vorba despre Welliton Soares de Moraes (32 de ani), fotbalist brazilian care a mai jucat în cariera sa la Spartak Moscova, Sao Paolo, Celta Vigo, Kayserispor sau Sharjah.

Weillton a fost la un moment dat cel mai bun marcator din Rusia, marcând 21 de goluri în sezonul 2009-2010 şi 19 goluri în sezonul 2010-2011. Nu mai puţin de 114 meciuri are Welliton pentru Spartak Moscova şi 57 de goluri, iar în ultimele două sezoane în care a jucat în zona Golfului a marcat de 30 de ori în 45 de meciuri. 

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfwellitontransferuri al wasl 

viewscnt
Articole similare