Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Se face transferul lui Nicolae Stanciu! Trădare istorică a internaţionalului român

ULTIMĂ ORĂ | Se face transferul lui Nicolae Stanciu! Trădare istorică a internaţionalului român

Stranieri

Comentarii

Anunţat de Al Ahli să-şi caute echipă în această vară, Nicolae Stanciu se pregăteşte de o trădare istorică şi de cel mai mare transferul al verii din fotbalul ceh.

După o scurtă vacanţa în ţară alături de familie, Nicolae Stanciu se va întoarce marţi seară la Praga pentru a semna cu marea rivală a fostei sale echipe, Slavia Praga, potrivit informaţiilor ProSport

În mod normal, Stanciu ar urma să fie coleg la Slavia, campioana Cehiei, cu un alt român, Alexandru Băluţă, care totuşi şi-ar dori să se transfere la o echipă unde ar avea mai multe oportunităţi de a juca. La Sparta, mijlocaşul român i-a avut colegi pe Chipciu, Vătăjelu şi Niţă. 

Stanciu a şi avut un scandal cu oficialii lui Al Ahli plecând de la echipă luna trecută, din cauza neplăţii unor salarii. Fotbalistul a reglat situaţia cu reprezentanţii grupării din Arabia Saudită, dar se pare că aceştia din urmă nu au uitat resepectivul caz. Informaţia că mijlocaşul a fost anunţat să îşi caute echipă a apărut pe o reţea de socializare. 

"Este un băiat inteligent, un fotbalist de mare calitate. Cred că este cel mai bun străin care a jucat la noi în campionat. Îl încadrez în categoria marilor jucători. Nu avem un fotbalist de tipologia lui aici. Orice antrenor şi-ar dori un jucător ca el dacă vrem să batem cu echipe ca Ajax sau Celtic cu care ne vom duela pentru calificarea în Liga Campionilor" a declarat recent Jindřich Trpišovský, antrenorul celor de la Slavia. 

Afla mai multe despre: nicolae stanciuslavia pragatransfer 

viewscnt
Articole similare