Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | Se joacă în Premier League! Când se vor disputa partidele rămase din acest sezon

ULTIMA ORĂ | Se joacă în Premier League! Când se vor disputa partidele rămase din acest sezon

Fotbal

Comentarii

Cele opt etape rămase de disputat din acest sezon de Premier League se vor întinde până în luna iulie, a afirmat vice-preşedintele lui West Ham, Karren Brady.

Fotbalul din Premier League este programat să înceapă la finalul lunii aprilie. "Când noi, reprezentanţii cluburilor am discutat ultima oară, am căzut de acord să începem cât se poate de repede. Meciurile se vor întinde şi până în luna iulie, dacă e nevoie. Acesta e planul", a declarat vice-preşedintele lui West Ham, Karren Brady.

Conducerea Federaţiei engleze a decis să prelungească pauza cauzată de pandemia de COVID-19 până pe 30 aprilie, cel mai devreme.Vestea bună este că toate cele 92 de meciuri se vor juca. Chiar dacă regulile federaţiei engleze stipulează că sezonul trebuie să se termine până la 1 iunie, de data aceasta, se va face o excepţie.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe