Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Serena s-a retras de la Roland Garros: ”Sunt foarte dezamăgită!” Şarapova merge în „sferturi”

ULTIMA ORĂ | Serena s-a retras de la Roland Garros: ”Sunt foarte dezamăgită!” Şarapova merge în „sferturi”

Tenis

Comentarii

Serena Williams, de trei ori câştigătoare la Roland Garros, şi-a anunţat retragerea de la această ediţie a turneului de la Paris, astfel că Maria Şarapova s-a calificat automat în sferturile de finală.

UPDATE: Serena Williams susţine că o problemă la muşchii pectorali au împiedicat-o să joce contra Mariei Şarapova. Fostul lider mondial spune că este foarte dezamăgită că a fost nevoită să se retragă şi speră că accidentarea nu este foarte gravă:

”Din nefericire, am probleme la muşchii pectorali. Acum, nu pot servi, deci ar fi foarte dificil să pot juca. Sunt foarte dezamăgită. Puteam să petrec mai mult timp cu familia mea, dar am ales să particip la acest turneu. E o situaţie foarte dificilă pentru mine. Nu am mai simţit niciodată aşa ceva în viaţa mea. E foarte dureros. Am suferit aproape orice tip de accidentare de-a lungul carierei, dar nu şi pe aceasta. Este foarte greu, pentru că-mi place să joc cu Maria. Am vorbit cu echipa mea şi le-am promis că nu voi juca dacă nu sunt măcar la 50%. Aşa că.... Nu ştiu dacă voi juca la Wimbledon, voi vedea mâine. Oricum, am şi probleme la spate, dar sper să revin cât mai curând. Voi vedea rezultatele analizelor, apoi voi şti mai multe şi vă voi spune”, a declarat Serena Williams.


Jucătoarea din SUA, revenită la un turneu de Mare Şlem după o absenţă de un an şi jumătate, a acuzat unele probleme medicale. 

Şarapova se va duela în sferturi cu învingătoarea meciului dintre Muguruza şi Tsurenko. 

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, pe belgianca Elise Mertens, locul 16 WTA, calificându-se pentru a treia oară în sferturile de finală ale French Open.

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu germana Angelique Kerber, locul 12 WTA, sau cu jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 7 WTA.

Afla mai multe despre: serena williamsmaria sarapovateniswta 

viewscnt
Articole similare