Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Surpriză majoră! Un club istoric "pregăteşte oferta" pentru transferul lui Ianis Hagi. După accidentare, poate pleca direct la noua echipă

ULTIMA ORĂ | Surpriză majoră! Un club istoric "pregăteşte oferta" pentru transferul lui Ianis Hagi. După accidentare, poate pleca direct la noua echipă
Comentarii

O informaţie surprinzătoare a apărut în presa din străinătate, în ultimele ore. În pragul revenirii lui Ianis Hagi pe teren, un club istoric pregăteşte pentru Rangers oferta de transfer a românului.

Mai apucă Ianis Hagi să joace la Rangers? Un club istoric pregăteşte oferta de transfer

Au mai rămas doar câteva zile până când Ianis Hagi va reveni pe gazon. Fiul lui Gică Hagi s-a accidentat pe 21 ianuarie 2022, când a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept.

Chiar dacă a fost accidentat o lungă perioadă de timp, scoţienii i-au prelungit contractul la finalul anului trecut, până în 2026, iar Ianis Hagi e aşteptat să revină într-un meci oficial fie pe finalul acestei luni, fie la începutul lunii februarie.  

Însă turcii anunţă o mutare surprinzătoare pe care se pregăteşte să o facă Galatasaray, clubul pentru care tatăl său a scris istorie. 

Aspor.com.tr anunţă că Galata "se pregăteşte să facă o ofertă oficială clubului scoţian" pentru Ianis Hagi. Mijlocaşul român a ajuns pe agenda noii conduceri a echipei din Istanbul, mai ales că fotbalistul este o ţintă mai veche. 

"Cimbom, care i-a monitorizat cu atenţia recuperarea, se pregăteşte pentru o tentativă a transferului", mai scrie sursa citată. 

  • Născut chiar la Istanbul, Ianis Hagi a strâns 85 de meciuri, 15 goluri şi 21 de pase de gol în tricoul lui Rangers.

Ce spunea Ianis Hagi despre recuperare

”Sunt bine din punct de vedere mental şi cred că asta este cel mai important pentru mine în acest moment. Fizic cresc în fiecare săptămână, văd progresul şi asta este întotdeauna pozitiv, sunt fericit.

Îmi amintesc de prima zi în care mi-am pus ghetele şi am început să alerg, doar atingând iarba, simţind iarba, mirosind iarbă, mă simţeam ca acasă. Este un sentiment diferit pe care nu l-ai putea avea nicăieri altundeva.

Chiar şi o alergare mică de 10 minute, probabil că mă bucur de ea de două ori mai mult decât mă bucuram înainte de accidentare. Doar te face să realizezi cât de mult ai crescut de când erai copil şi îţi atingi visele şi lucrezi pentru ele, te simţi bine”, a mărturisit Ianis Hagi, în urmă cu două luni. 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi rangersianis hagi galatasaraytransfer ianis hagi 

viewscnt
Articole similare