Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Transfer-bombă la PSG?! Lovitura încercată de francezi

ULTIMA ORĂ | Transfer-bombă la PSG?! Lovitura încercată de francezi

PSG

Comentarii

L'Equipe anunţă că PSG încearcă un transfer-bombă şi vrea să ia faţa altor granzi, care au, la rândul lor, jucătorul pe lista de mercato.

Este vorba despre Joshua Kimmich (28 de ani), mijlocaşul central al lui Bayern Munchen, cu care bavarezii au dificultăţi în a ajunge la un acord pentru prelungirea contractului. Barcelona, iar mai noi Manchester City şi Liverpool, îl au pe lista de mercato pe Kimmich, însă PSG vrea să dea lovitura.

PSG vrea să le ia faţa lui Manchester City, Barcelonei şi lui Liverpool pentru un transfer-bombă

Potrivit sursei citate, PSG vrea să obţină semnătura lui Kimmich folosindu-se la interesul lui Bayern pentru Nordi Mukiele, fotbalist pe care vrea să-l transfere de la Paris. Şeicii de pe Parc des Princes vor să-l ofere pe Mukiele şi o sumă importantă de bani pentru Joshua Kimmich, fotbalist crescut în academia lui Bayern.

În vară, Joshua Kimmich va intra în ultimul an de contract cu Bayern, iar cele două părţi nu dau semne că o prelungire a înţelegerii este posibilă. Având în vedere interesul mai multor cluburi mari, probabil Bayern Munchen va vrea să-l vândă pe german pentru a nu-l pierde gratis.

Joshua Kimmich a jucat 20 de meciuri (1631 de minute) în toate competiţiile sezonului la Bayern Munchen, a marcat o dată şi a livrat şase pase de gol.

  • 75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Joshua Kimmich în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: psgtransferjoshua kimmich 

viewscnt
Articole similare