Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | U Craiova are antrenor! Jucătorii au fost deja anunţaţi de patronul Mihai Rotaru

ULTIMA ORĂ | U Craiova are antrenor! Jucătorii au fost deja anunţaţi de patronul Mihai Rotaru
Comentarii

Corneliu Papură va continua să pregătească U Craiova. Cel puţin în perioada următoare. El ar putea redeveni antrenorul Universităţii, dacă alte negocieri vor pica.

U Craiova are antrenor! Mihai Rotaru i-a anunţat pe jucători că Papură rămâne momentan antrenor

Conform Gazetei Sporturilor, patronul oltenilor, Mihai Rotaru le-a transmis jucătorilor Craiovei aflaţi în cantonamentul din Turcia că trebuie să dea absolut totul sub comanda lui Corneliu Papură. Fostul secund al lui Victor Piţurcă a fost principal la startul sezonului şi are acum prima şansă să conducă gruparea din Bănie în retur. Conform sursei citate, Mihai Rotaru a ţinut să le transmită acest lucru jucătorilor săi, pentru ca aceştia să-şi păstreze concentrarea în perioada următoare.

Cine este ”noul” antrenor al Craiovei

Corneliu Papură (46 de ani) conduce în aceste zile antrenamentele Craiovei. El a început de altfel sezonul ca antrenor principal la U Craiova, până când a fost înlocuit din funcţie.

Papură a jucat în Bănie între 1991 şi 1996 până când a plecat în Franţa, la Rennes. În 1999 a revenit în România ca jucător al formaţiei sale de suflet, la care a mai evoluat apoi între 2002 şi 2004, apoi şi în 2005.

Ca antrenor, Papură a început la Progresul Bucureşti în 2007, apoi a antrenat FC Olt Slatina şi Universitatea II Craiova. Papură a mai fost antrenor principal la Craiova, după plecarea lui Devis Mangia. Fostul fundaş central a condus echipa din aprilie 2019 până în august 2019. La echipa lui Mihai Rotaru, Papură a prins 20 de meciuri ca principal şi a câştigat 10 dintre ele. Craiova sa a marcat 24 de goluri şi a încasat 22.

Dică a prevăzut mutarea la Telekom Sport

Victor Piţurcă a renunţat la postul de la U Craiova, după disensiunile cu patronul Mihai Rotaru, iar postul vacant a fost ocupat de Corneliu Papură, cel puţin pentru moment. Oltenii sunt în căutarea unui nou tehnician, iar Nicolae Dică a venit cu o variantă surprinzătoare.

În viziunea fostului fotbalist, Corneliu Papură ar merita o nouă şansă ca principal la U Craiova: "Cred că merită şi el (n.r. - Corneliu Papură) o şansă, am văzut începutul de campionat, e un fost jucător al echipei, a lucrat şi la echipa a doua. Merită şi nu înţeleg de ce a fost contestat. Echipa juca bine şi era pe un drum bun. Pe Şumudică îl exclud, pentru că el are echipă. Papură, Edi Iordănescu şi Contra ar fi variantele pe care le-aş prefera", a declarat fostul tehnician al lui FCSB şi FC Argeş în cadrul emisiunii Sport Report. 

Afla mai multe despre: u craiovapapurămihai rotaru 

viewscnt
Articole similare