Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Viitorul lui Jerry Gane a fost stabilit! Ce se întâmplă cu antrenorul lui Dinamo. Anunţul făcut din interiorul clubului

ULTIMA ORĂ | Viitorul lui Jerry Gane a fost stabilit! Ce se întâmplă cu antrenorul lui Dinamo. Anunţul făcut din interiorul clubului

Dinamo București

Comentarii

Ionel Gane (48 de ani) va rămâne în continuare antrenorul lui Dinamo. "Jerry" îi va pregăti în continuare pe "câini", în ciuda rezultatelor din ultima vreme.

Constantin Eftimescu, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Dinamo, a anunţat că Gane are în continuare sprijinul DDB şi nu se pune problema ca el să fie schimbat. Dinamo n-a mai câştigat, în Liga 1, de şase meciuri, dar tehnicianul alb-roşiilor are în continuare postul sigur. Apăruseră zvonuri că Gigi Mulţescu e chemat să o revitalizeze pe Dinamo, însă Eftimescu le-a infirmat.

"Jerry Gane are girul nostru în continuare! Eu cu Gigi Mulţescu nu am vorbit decât altfel de probleme. Nu cunosc nimic legat de venirea sa pe banca lui Dinamo. Nu s-a pus problema", a spus Eftimescu, pentru Fanatik.

Ionel Gane, despre cazul lui Gueye

Ionel Gane a primit o veste rea, înainte de următorul meci din Liga 1. ANAD l-a suspendat pe Gueye, după ce a fost depistat pozitiv la cocaină, iar Dinamo s-a trezit şi cu o altă problemă.

Antrenorul dinamovist a povestit ce s-a întâmplat în ultimele ore: "Contractul lui a fost prelungit în noiembrie sau decembrie, de cei din DDB, înainte de sărbători. El a fost primul care a acceptat negocierea. Incidentul din jacuzzi a fost mult mai recent. Înţelegerea fusese făcută înainte. Acordul de prelungire şi de renunţare la o sumă de bani a fost făcut la începutul lui decembrie. Dacă a făcut lucrul acesta (n.r. - a consumat cocaină) şi s-a dovedit, el să suporte consecinţe. A fost în lot, e atacantul pe care l-am avut la dispoziţie, atacantul cu experienţă. N-am vorbit cu el, dar m-a anunţat doctorul acum câteva ore când mi-a spus că a ieşit pozitiv. Chiar asta îmi lipsea, la câte am trăit din vară, asta ne mai lipsea", a declarat Ionel Gane pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: jerry ganeionel ganeantrenordinamoliga 1ddb 

viewscnt
Articole similare