Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Zidane pleacă de la Real Madrid la finalul sezonului! Antrenorul e decis. Motivele din spatele deciziei

ULTIMA ORĂ | Zidane pleacă de la Real Madrid la finalul sezonului! Antrenorul e decis. Motivele din spatele deciziei

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid rămâne fără antrenor la finalul sezonului. Zinedine Zidane (49 de ani) va pleca de pe "Santiago Bernabeu" când sezonul se va termina, anunţă presa spaniolă.

Zidane pleacă de la Real Madrid la finalul sezonului! Motivele din spatele deciziei

Cu şanse mari la titlul de campioană, Real Madrid primeşte o veste proastă cu două etape înaintea finalului de sezon. Potrivit Tele Madrid, Zidane vrea să plece de la Real după ce va încheia actuala stagiune de campionat, indiferent de cum se termină aceasta. Sursa citată scrie că "Zizou" a luat această decizie din cauza oboselii psihice şi fizice pe care o resimte în ultima vreme.

Francezul va face un pas înapoi, iar Florentino Perez va trebui să-şi găsească alt antrenor pentru stagiunea viitoare.

Cu două etape înaintea finalului de sezon, Real Madridd e pe locul doi în clasamentul din LaLiga, la două puncte în spatele liderului şi rivalei din oraş, Atletico (80). În Liga Campionilor, Realul s-a oprit în semifinale, unde a fost eliminată de Chelsea, care va juca finala împotriva celor de la Manchester City.

În ceea ce-l priveşte, Zidane ar putea ajunge la Juventus din vară, unde este dorit de preşedintele Agnelli pentru a face din nou pereche cu Cristiano Ronaldo, omul alături de care a câştigat trei Ligi ale Campionilor la rând la Madrid.

Zidane mai are contract cu Realul până în vara lui 2022, iar în al doile mandat de pe "Bernabeu" a pregătit echipa în 112 meciuri, cu o medie de 2,02 puncte câştigate pe meci.

Afla mai multe despre: zidanereal madridplecareanunt 

viewscnt
Articole similare