Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimatum pentru Tottenham! Harry Kane a fost pus să aleagă între Barcelona şi Real Madrid

Ultimatum pentru Tottenham! Harry Kane a fost pus să aleagă între Barcelona şi Real Madridgalerie foto

Premier League

Comentarii

Harry Kane (26 de ani) este, fără doar şi poate, cel mai important jucător al lui Tottenham, iar absenţa lui s-a simţit în acest sezon. Cu toate că i-a declarat iubire eternă clubului, englezul a transmis ce trebuie să se întâmple ca să rămână la echipă.

Harry Kane a ratat mare parte din acest sezon din cauza unei accidentări şi se afla în procesul de revenire în momentul în care Premier League a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus. El deja făcuse primele antrenamente cu Spurs, iar revenirea într-un meci oficial ar fi trebuit să aibă loc în luna aprilie. 

Multe cluburi importante din Europa şi-au manifestat interesul pentru Kane de-a lungul timpului. Atacantul englez a vorbit în cadrul unui interviu despre viitorul său la echipa din capitala Angliei: "Este unul dintre acele lucruri. Nu pot să spun nici nu, nici da. Iubesc Spurs, întotdeauna am iubit Spurs. Dacă simt că nu progresăm ca echipă sau că nu ne îndreptăm în direcţia bună nu o să rămân. Sunt ambiţios şi vreau să fiu un jucător de top", a declarat Kane, potrivit Mirror. 

Harry Kane a ales între Barcelona şi Real Madrid 

În acelaşi interviu, Kane a fost pus să aleagă între cei doi granzi din LaLiga. Răspunsul atacantului englez ar trebui să îi mulţumească pe fanii ambelor echipe: "Asta e o întrebare grea. Îmi plac ambele", a mai spus Kane. 

Internaţionalul englez (45 de selecţii, 32 de goluri) s-a mai aflat în trecut pe lista lui Real Madrid şi ar putea reprezenta un potenţial înlocuitor pentru Karim Benzema. Din 2011, de când joacă pentru Spurs, Kane a marcat 181 de goluri pentru londonezi. 

În acest moment, atacantul este cotat la 150 de milioane de euro şi mai are contract până în 2024. 

Afla mai multe despre: harry kanekane la realkane la barcakane pleaca 

viewscnt
Articole similare