Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Valentin Mihăilă: ”Dacă se întâmpla aşa, era mult mai rău”. Anunţul Craiovei

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Valentin Mihăilă: ”Dacă se întâmpla aşa, era mult mai rău”. Anunţul Craiovei
Comentarii

Valentin Mihăilă a trecut prin clipe dramatice la meciul dintre Poli Iaşi şi Universitatea Craiova. Fotbalistul a fost lovit puternic de Laurenţiu Rus şi a rămas inconştient pe gazon.

Marcel Popescu, preşedintele Universităţii Craiova, a venit cu ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Mihăilă. Oficialul oltenilor a explicat că dacă lovitura ar fi fost direct în gât s-ar fi putut întâmpla o tragedie.

"E în regulă acum! Lovitura a plecat prima dată în barbă şi apoi spre gât. Dacă era lovit direct în gât era ceva mult mai urât. Nici nu vreau să mă gândesc. Nu ştiu dacă e lovitură din ură sau dintr-un complex de inferioritate.

Dacă unicul Messi ar fi jucat în România, ar fi fost şi azi în picioare jucând fotbal? Asta e întrebarea pe care o pun. Probabil că şi-ar fi terminat cariera acum 4-5 ani. Nu există respect pentru colegul de competiţie", a zis Marcel Popescu la GSP LIVE.

 

Afla mai multe despre: rusmihailadetaliicraiova,  

viewscnt
Articole similare