Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre transferul lui Billel Omrani de la CFR Cluj: "A demonstrat de multe ori asta"

Ultimele detalii despre transferul lui Billel Omrani de la CFR Cluj: "A demonstrat de multe ori asta"

CFR Cluj

Comentarii

Oferta lui CFR Cluj pentru Billel Omrani rămâne în picioare. Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a oferit ultimele detalii despre ce aşteptări are clubul în privinţa atacantului francez.

Ce se întâmplă cu Billel Omrani, aflat la final de contract cu CFR Cluj

CFR Cluj s-ar putea despărţi în vară de unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Dan Petrescu. Antrenorul este cel care l-a ajutat pe jucătorul străin să se dezvolte în Gruia, în toate mandatele sale, iar acum francezul, dar şi clubul, au de gestionat o situaţie imprevizibilă. 

Aflat la final de contract, Billel Omrani şi-ar dori să prindă un contract în străinătate. Totuşi, fotbalistul are pe masă şi două oferte din Liga 1, de la FCSB şi CFR Cluj. 

În următoarea perioadă, campioana României şi liderul la zi al campionatului sper să ca Omrani să accepte prelungirea contractului, chiar dacă suma va fi inferioară uneia venite din afara ţării. 

"Până la finalul contractului, Omrani va juca la CFR Cluj. Avem probleme mult prea importante în acest moment, iar comunicarea cu Omrani este excelentă. El se pregăteşte bine, nu vrem să forţăm lucrurile. În momentul în care un jucător are oferte mult mai mari de afară, este greu să-l blocăm.

Nu ne-am luat gândul de la el, există posibilitatea să rămână la CFR Cluj. El se simte foarte bine la CFR Cluj şi a demonstrat de multe ori că nu banii sunt cei mai importanţi pentru el”, a declarat Cristi Balaj, conform Playsport.

Ajuns în 2016 la CFR Cluj, Billel Omrani a bifat 203 meciuri, 47 de goluri şi 39 de pase decisive. 

Afla mai multe despre: billel omranicfr clujcristi balaj 

viewscnt
Articole similare