Experiențe împreună.
You are here:

Ultimele detalii despre transferurile SF plănuite de Rapid. Pancu a clarificat totul şi a vorbit despre Ioniţă şi Teixeira: "Vor fi finalizate săptămâna viitoare"

Ultimele detalii despre transferurile SF plănuite de Rapid. Pancu a clarificat totul şi a vorbit despre Ioniţă şi Teixeira: "Vor fi finalizate săptămâna viitoare"

Liga 2

Comentarii

Rapid a reuşit promovarea în Liga a II-a şi a început deja să-şi facă lista de transferuri pentru vara acestui an. Giuleştenii mai au de jucat un singur meci din acest sezon, acasă, duminică, împotriva celor de la Cernavodă, iar Pancu a vorbit înainte partidei despre Alexandru Ioniţă şi Filipe Teixeira.

"Alex Ioniţă cred că e foarte greu de adus în acest moment, cu toate că el şi-ar fi dorit lucrul acesta, dar, din raţiuni financiare, din câte am înţeles, CFR nu îl lasă să vină în Liga a II-a. N-am reuşit să discut direct cu el, am înţeles prin intermediari. Ştiu sigur că şi-ar fi dorit, a şi declarat-o public, ar fi fost un jucător extraordinar pentru tot ce înseamnă Rapid. Plus valoarea lui pentru Liga a II-a ne-ar fi ajutat enorm. Primele 2-3 transferuri din această vară vor fi finalizate săptămâna viitoare.

În ceea ce-l priveşte pe Teixeira, noi suntem Liga a II-a, Filipe are un statut, are o valoare, are un contract, pleacă de la o sumă foarte mare, nu cred că ni l-am putea permite, pentru că sunt multe echipe din Liga 1 interesate de el" , a declarat Daniel Pancu.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe