Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii despre colaborarea dintre Edi Iordănescu şi Gigi Becali, comentate: "Poate asta vrea Gigi. 'Vreau să scap de tine!'"

Ultimele informaţii despre colaborarea dintre Edi Iordănescu şi Gigi Becali, comentate: "Poate asta vrea Gigi. 'Vreau să scap de tine!'"

FCSB

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău a comentat ultimele informaţii apărute în jurul FCSB-ului. Edi Iordănescu s-ar fi arătat deranjat de cele mai noi declaraţii date de finanţatorul Gigi Becali şi şi-ar dori să plece.

Într-o perioadă în care FCSB se confruntă cu multe accidentări şi jucători indisponibili din cauza Covid-19, Edi Iordănescu a reuşit să ducă echipa pe locul secund şi a redus din diferenţa faţă de liderul CFR Cluj, care acum e de şase puncte. Chiar şi aşa, ProSport a anunţat că Edi Iordănescu s-ar fi supărat din cauza ultimelor declaraţii date de Gigi Becali. Antrenorul ar fi decis să se despartă de echipa din Berceni în iarnă. 

"Poate asta vrea Gigi să se întâmple. <<Vreau să scap de tine!>>"

Ioan Ovidiu Sabău crede că acest scenariu poate fi luat în calcul: ”Probabil că Edi s-a gândit că au avut o înţelegere, aşteptările erau altele <<Se pare că nu sunt la nivelul aşteptărilor tale şi plec>>. Nu m-ar mira să plece, pentru că se ţine de cuvânt în astfel de situaţii. Trebuie să discute cu Gigi, pentru că aşa au stabilit, până într-o zi din săptămână, după meciuri, despre situaţia echipei, şi aşa mai departe. Când dai nişte declaraţii şi ai idee de ce se poate întâmpla... Poate asta vrea Gigi să se întâmple. <<Vreau să scap de tine!>>" a declarat Ioan Ovidiu Sabău, în emisiunea Fotbal Look.

Fostul mare internaţional consideră că fiul fostului selecţioner s-a lovit de mai multe probleme de când a preluat echipa: "Sigur, jocul FCSB-ului nu e cum trebuie să fie. Sunt alte aşteptări, dar sunt multe probleme, au fost probleme medicale, jucătorii stau două-trei săptămâni după ce sunt infectaţi cu Covid. E nevoie şi de mai mult de o lună pentru un jucător să revină la un nivel optim”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău. 

„E foarte bine că Edi câştigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus şi lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba! Eu vreau ca FCSB să marcheze şi să aibă posesia", a declarat, recent, Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare