Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele noutăţi despre transferul lui Nistor la FCSB! Decizia lui Becali: ”Asta voi face. Mi-am dat seama că nu pot altfel”

Ultimele noutăţi despre transferul lui Nistor la FCSB! Decizia lui Becali: ”Asta voi face. Mi-am dat seama că nu pot altfel”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali forţează transferul lui Dan Nistor la FCSB şi încearcă să-i convingă pe şefii lui Dinamo să treacă peste rivalitatea dintre cele două grupări şi să accepte oferta sa.

FCSB vrea să facă transferul anului în Liga I şi să-l ia pe Dan Nistor. Căpitanul lui Dinamo n-a refuzat direct propunerea lui Becali, ci s-a declarat doar şocat de discuţiile de ultimă oră dintre Ionuţ Negoiţă şi patronul de la FCSB.

Vreau să fac o echipă puternică. Mi-am dat seama că nu pot să merg în Liga Campionilor şi să iau titlul decât cu jucători de experienţă. Rivalitatea e doar pe teren, în rest sunt afacer. Noi l-am dat pe Dănciulescu la Dinamo. Care e problema?

REACŢIA LUI DINAMO DUPĂ OFERTA FCSB

E o afacere pe care e aiurea să o refuzi. Îţi dau un jucător de 23 de ani pe unul de 30 de ani şi îţi mai dau şi 500.000 de euro, care îţi face bugetul pe jumătate de an. Dacă nu o să ni-l dea, atunci ce vor face cu el la finalul sezonului? O să fie la fel cum a fost cu Gnohere”, a spus Becali, la Pro X.

15.000 de euro salariu lunar îi propune Becali lui Nistor

100.000 de euro la semnătură ar primi Nistor

Afla mai multe despre: nistordinamotransferfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare