Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULUITOR! L-au vrut Real Madrid, Liverpool sau Dortmund, dar a spus NU! Puştiul de 20 de ani care a refuzat oferte incredibile

ULUITOR! L-au vrut Real Madrid, Liverpool sau Dortmund, dar a spus NU! Puştiul de 20 de ani care a refuzat oferte incredibile

Ligue 1

Comentarii

Boubakary Soumare (20 de ani), unul dintre starurile lui Lille, a fost la mare căutare în perioada de transferuri recent încheiată. Mijlocaşul şi-a permis luxul să refuze mai muli granzi din Europa, printre care Liverpool şi Real Madrid, pentru a rămâne la Lille cel puţin până în vară.

L'Equipe, citat de site-ul getfootballnewsfrance.com, a scris că Soumare a fost unul dintre jucătorii care au avut mai multe oferte imporante pe masă, dar a preferat să rămână la Lille. Sursa citată scrie că acesta le-a refuzat pe Liverpool, Real Madrid, Borussia Dortmund, Chelsea şi Newcastle United în perioada de mercato din ianuarie pentru a mai rămâne la Lille măcar un sezon. Soumare nu se consideră pregătit să facă pasul cel mare acum.

Au încercat să-l convingă pe FaceTime

Francezii de la L'Equipe mai scriu că Newcastle a apelat la o metodă inedită pentru a-l convinge pe Boubakary Soumare să semneze. Antrenorul Steve Bruce a profitat de relaţia bună pe care Soumare o are cu Alan Saint-Maxim şi Florina Lejeune, fotbaliştii lui Newcastle, şi i-a pus pe aceştia să încerce să-l convingă să accepte mutarea. Mai mult, francezii susţin faptul că Saint-Maxim l-a sunat pe FaceTime şi i-a arătat acestuia condiţiile de la clubul de pe St. James's Park în speranţa că acesta va accepta să semneze.

Boubakary Soumare a jucat 29 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la Lille, timp în care a oferit un assist.

  • 22 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Boubakary Soumare, conform specialiştilor de la Transfermarkt
  • 2022 e anul în care expiră contractul lui Soumare cu Lille

Afla mai multe despre: boubakary soumareofertereal madridliverpool 

viewscnt
Articole similare