Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un adversar al tricolorilor mici poate da lovitura carierei. Este dorit de Bayern Munchen: ”E noul Lewandowski!”

Un adversar al tricolorilor mici poate da lovitura carierei. Este dorit de Bayern Munchen: ”E noul Lewandowski!”

Bayern Munchen

Comentarii

Potrivit presei din Spania, Lukas Nmecha, atacantul naţionalei U21 a Germaniei, ar urma să ajungă la Bayern Munchen

Supranumit ”noul Lewandowski” de germani, Lukas Nmecha i-ar putea călca pe urme starului polonez. Don Balon a anunţat că tânărul atacant al naţionalei de tineret a Germaniei este una dintre ţintele bavarezilor, care sunt dispuşi să plătească 10 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv.

Vârful care actualmente este împrumutat la Anderlecht Bruxelles, va fi adversarul tricolorilor în grupa preliminară de la Euro U21 din Ungaria şi Slovenia.

13 goluri în 27 de meciuri a marcat vârful născut la Hamburg pentru gruparea belgiană. El este împrumutat de Manchester City în Belgia, şi a mai jucat în cariera sa la Preston sau Middlesbrough.

Nmecha s-a născut la Hamburg, iar tatăl său este nigerian. Fotbalistul este de altfel eligibil să evolueze pentru trei naţionale diferite: Anglia, Nigeria şi Germania. În 2019, Lukas a făcut saltul spre naţionala U21 a Germaniei, pentru care a maract 9 goluri în 14 meciuri. Aici a fost remarcat de Hansi Flick, care este acum interesat de transferul fotbalistului la Bayern Munchen.

Cotat la 8 milioane de euro, Nmecha ar putea ajunge la Bayern Munchen în calitate de jucător liber de contract. Acordul său cu ”cetăţenii” expiră în vara anului viitor.

Afla mai multe despre: lukas nmecha 

viewscnt
Articole similare