Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un alt antrenor italian a anunţat amuzat revenirea lui Nicolo Napoli la U Craiova 1948: "Se întoarce imediat"

Un alt antrenor italian a anunţat amuzat revenirea lui Nicolo Napoli la U Craiova 1948: "Se întoarce imediat"

FC U Craiova

Comentarii

Italianul Cristiano Bergodi (58 de ani) a vorbit despre posibila revenire a conaţionalului Nicolo Napoli (61 de ani) la conducerea băncii tehnice a echipei U Craiova 1948.

România a pierdut cu Spania la debutul la turneul final al Campionatului European U21, scor 0-3.

Nicolo Napoli, înapoi la U Craiova 1948? Antrenorul italian, dat de gol: ”În 10 ore se poate întoarce”

La meci a fost prezent şi Cristiano Bergodi, liber de contract după despărţirea de Sepsi.

La finalul partidei, tehnicianul italian a fost chestionat cu privire la posibila revenire a lui Nicolo Napoli la U Craiova 1948.

Clubul patronat de Adrian Mititelu a anunţat rezilierea contractului cu antrenorul Joao Janeiro după nici două săptămâni.

De asemenea, Cristiano Bergodi a dezvăluit că la meciul România - Spania au fost şi impresari care au urmărit tinerii jucători la EURO 2023.

”Vin aici cu plăcere. Sunt şi pentru centenarul Rapidului. Nu, nu am de la Craiova (n.r. dacă are ofertă). Acolo se întoarce Nicolo Napoli. În 10 ore se poate întoarce Nicolo. Nu-mi dau cu părerea. 

Nu, n-am refuzat CFR. A fost doar o discuţie generală, n-am refuzat nimic. La acest meci au fost impresari, au venit să vadă jucători. Au venit să vadă un meci de EURO U21. Ştiu că au venit mulţi impresari din Italia”, a declarat Bergodi, după meci.

Pentru nici măcar un an petrecut la U Craiova 1948, Nicolo Napoli a avut încasări mari, care l-au făcut unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori din Superligă. 

Afla mai multe despre: nicolo napolicristiano bergodiu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare