Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, prezent în Ghencea la România - Spania: ”Toţi românii îşi doresc să depăşească generaţia condusă de Mirel” | EXCLUSIV

Dică, prezent în Ghencea la România - Spania: ”Toţi românii îşi doresc să depăşească generaţia condusă de Mirel” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România U21 dă piept cu Spania U21 la debutul la EURO 2023, iar fostul internaţional Nicolae Dică (43 de ani) este prezent pe stadionul Steaua-Ghencea pentru a vedea pe viu evoluţia elevilor conduşi de selecţionerul Emil Săndoi (58 de ani).

Reprezentativa de tineret a României debutează la EURO 2023 în compania selecţionatei similare a Spaniei, astăzi, de la ora 21:45, în format live text pe Orangesport.ro.

Meciul cu naţionala iberică a stârnit un interes masic în rândurile fanilor ”tricolorilor”, care şi-au anunţat în număr mare prezenţa la stadion Steaua-Ghencea.

Printre ei se află şi Nicolae Dică, fost internaţional român şi jucător care a disputat zeci de meciuri pe această arenă bucureşteană.

Dică a prefaţat duelul dintre România şi Spania şi are încredere că elevii lui Emil Săndoi pot face o figură frumoasă la debutul în turneul final.

De asemenea, Nicolae Dică a făcut şi o comparaţie între actuala generaţie a României U21 şi cea din 2019, care, sub comanda lui Mirel Rădoi, a ajuns în semifinalele Europeanului din Italia.

”Îmi aduc aminte că am fost în Italia, la EURO, şi era o nebunie, erau mulţi români, copii. Mă bucur că stadionul va fi plin în seara asta. 

La fotbal se poate întâmpla orice, dacă ne uităm la ultimul joc al echipei mari, în Elveţia, unde nimeni nu mai credea. 

Şi noi avem jucători de perspectivă, de viitor. Avem jucători buni, cu evoluţii în campionatul nostru. Cred că va juca 4-4-2, cu Munteanu şi Bîrligea în atac. Domnul Săndoi ştie bine ce a pregătit. 

Uşor nu va fi să depăşească generaţia care a ajuns în semifinala din Italia, dar toţi românii îşi doresc să depăşească generaţia condusă de Mirel”, a declarat Dică, pentru Orange Sport.

Meciul România – Spania, de la EURO U21, este sold-out

”Toate biletele pentru primul meci al tricolorilor la #U21EURO au fost vândute. Jucăm cu Spania în faţa a peste 27.000 de suporteri. #HaiRomânia”, acesta este mesajul postat de FRF pe site-ul oficial încă de la ora 16:30.

Afla mai multe despre: nicolae dicaromania u21echipa nationalaghenceaeuro 2023 

viewscnt
Articole similare