Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un alt jucător român bate la porţile Seriei A. Mijlocaşul a fost convocat pentru meciul cu Napoli

Un alt jucător român bate la porţile Seriei A. Mijlocaşul a fost convocat pentru meciul cu Napoli

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul român Raul Ovidiu Şteau (19 ani) a fost convocat de antrenorul Roberto de Zerbi pentru meciul din Serie A cu Napoli, din deplasare, programat duminică.

Raul Şteau s-a născut pe 22 aprilie 2001, la Aiud, a mai jucat la Viitorul Cluj şi Viitorul Abrud, înainte de a ajunge în Italia, la Sassuolo.

Fotbalistul este impresariat de Cătălin Sărmăşan, cunoscut pentru faptul că a reuşit transferuri importante în străinătate ale tinerilor fotbalişti români. Printre ei: Vlad Dragomir la Arsenal, Răzvan Oaidă şi Nicolae Carnat la Wolverhampton, Claudiu Micovschi la Genoa, Ricardo Farcaş la Ajax,  Iulius Mărginean la Sassuolo sau Ionuţ Rus la Lazio Roma.

În trecut, Raul Şteau a mai fost monitorizat şi de Arsenal Londra. Mijlocaşul ofensiv este o prezenţă constantă la loturile naţionale de juniorie ale României.

La Sassuolo, Şteau mai este coleg cu alţi trei români, juniorii Iulius Mărginean şi Zoran Mitrov, dar şi cu Vlad Chiricheş, căpitanul echipei naţionale a României.

Dacă va intra pe teren în meciul cu Napoli, Şteau va fi al cincilea fotbalist român care bifează minute în Serie A, în acest sezon, după Ciprian Tătăruşanu (Milan), Răzvan Marin (Cagliari), Vlad Chiricheş (Sassuolo), Ştefan Radu (Lazio).

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare