Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un antrenor, cucerit de Gabi Tamaş! Cuvinte frumoase despre fundaşul-veteran de la Voluntari: "Îl iau cu mine oriunde merg. Se pregăteşte exemplar!"

Un antrenor, cucerit de Gabi Tamaş! Cuvinte frumoase despre fundaşul-veteran de la Voluntari: "Îl iau cu mine oriunde merg. Se pregăteşte exemplar!"

Superliga

Comentarii

Gabriel Tamaş a ajuns la 37 de ani şi 6 luni şi a demonstrat că încă mai are ceva de oferit fotbalului.

Tamaş a fost lăudat chiar de Bogdan Andone, fostul său antrenor de la Voluntari. Acesta s-a declarat uimit de modul de pregătire pe care îl are fundaşul şi l-a numit un „exemplu” pentru toţi ceilalţi.

„Tamaş se pregăteşte foarte, foarte bine. Acesta este secretul lui. El nu se gândeşte să se protejeze, el intră la antreamente 100%, pshic, fizic, totul. E incredibil. Mai rezistă mult dacă continuă aşa. Dacă preiau o echipă la vară şi e pe final de contract, oriunde merg îl iau cu mine! Îl propun direct. E un lider şi este un factor foarte bun din vestiar, e un exemplu pentru toţi cei din vestiar. Simpla lui prezenţă în vestiar zice totul”, a declarat Andone în direct la PRO X.

Înainte de Voluntari, fundaşul central a jucat în Liga 2, la U Cluj, din august 2020 până în februarie 2021. FC Voluntari este a 15-a echipă din cariera lui Tamaş.

Tamaş are 7 trofee în carieră: o Supercupă a României cu Dinamo, 2 Cupe ale României cu Dinamo, o Cupă a României cu Steaua, un titlu de campion al Ligii 1 cu Steaua, o Cupă a Israelului cu Hapoel Haifa şi o Supercupă a Israelului tot cu Hapoel Haifa.

  • 67 de selecţii şi 3 goluri are Tamaş la naţionala României.

Afla mai multe despre: gabi tamasfc voluntaribogdan andone 

viewscnt
Articole similare