Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un antrenor important a dezvăluit că a negociat cu Gigi Becali preluarea FCSB: ”Acolo nu sunt lucruri normale într-un fotbal de performanţă”

Un antrenor important a dezvăluit că a negociat cu Gigi Becali preluarea FCSB: ”Acolo nu sunt lucruri normale într-un fotbal de performanţă”

FCSB

Comentarii

Antrenorul Astrei Giurgiu, Dan Alexa a dezvăluit că a negociat preluarea FCSB acum jumătate de an cu Gigi Becali.

Discuţiile la care face referire Dan Alexa s-ar fi petrecut după ce Gigi Becali a renunţat la Nicolae Dică, antrenorul de atunci al roş-albaştrilor. În cele din urmă, patronul FCSB l-a ales ca antrenor principal pe Mihai Teja, demis şi el la finalul sezonului trecut şi înlocuit cu Bogdan Andone.

Becali a renunţat şi la Andone, înlocuindu-l sub formă de interimat cu Vergil Andronache, pentru ca acum să-l aleagă pe Bogdan Argeş Vintilă: ”Au am avut discuţii acum jumătate de an. S-au întâmplat multe de atunci, au fost schimbaţi trei antrenori. Nu sunt lucruri normale într-un fotbal de performanţă, dar este treaba lor” a mărturisit joi, Alexa.

FCSB joacă joi cu Vitoria Guimaraes, cu Bogdan Vinitilă pe banca tehnică. Alexa a vorbit despre problemele pe care le are în prezent formaţia patronată de Becali: ”La Steaua este problema de mentalitate, de psihic. Important este ca jucătorii să realizeze că este un meci cât un sezon. Să treacă despre problemele cu antrenorii, cu discuţiile care au fost. Este important ca jucătorii cu experienţă să vorbească, să tragă grupul lângă ei. Diseară, indiferent că este Vintilă, Andronache, Andone sau oricare alt antrenor, este un meci prea important pentru ei ca să mai conteze ce s-a întâmplat până acum” a mărturisit actualul tehnician al Astrei.

Afla mai multe despre: dan alexagigi becali 

viewscnt
Articole similare