Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un apropiat de-ai lui Haaland a dezvăluit ce planuri de viitor are atacantul norvegian! ”El caută asta!”

Un apropiat de-ai lui Haaland a dezvăluit ce planuri de viitor are atacantul norvegian! ”El caută asta!”
Comentarii

Haaland este unul dintre principalii jucători pe care aproape toate cluburile importante din Europa îl doresc.

În contractul lui Haaland ar exista o clauză de reziliere în valoare de 75 de milioane de euro, care ar fi activă începând din această vară. Nordicul a fost dorit şi de Real Madrid, dar cel mai probabil, Florentino Perez se concentrează mai mult pe aducerea lui Mbappe, fotbalist care a intrat în ultimele 6 luni de contract cu echipa din capitala Franţei. 

De asemenea, în presa internaţională a fost menţionată şi echipa condusă de Pep Guardiola, Manchester City, care ar fi suficient de potentă din punct de vedere financiar pentru a acoperi suma de transfer şi a satisface pretenţiile lui Haaland şi ale renumitului său impresar, Mino Raiola. 

Miguel Perez Cuesta, fost fotbalist mult mai cunoscut sub numele de Michu şi actualul director sportiv la Burgos, a vorbit despre Haaland, el dezvăluind că s-a întâlnit recent cu nordicul. Fostul fotbalist de la Celta, Rayo Vallecano, Swansea sau Napoli este unul dintre idolii din copilărie ai lui Erling Haaland şi a dezvăluit ce fel de echipă ar fi pe placul norvegianului.

”M-am întâlnit cu Haaland, am vorbit cu el şi cred că nu va continua la Dortmund. Caută o echipă extrem de puternică, alături de care se poate lupta în Champions League. Caută o echipă competitivă. Mi-a dat senzaţia că e în căutarea unui proiect sportiv întins pe mulţi ani şi mi-a spus că îi place Spania. 

Se gândeşte mai mult la un proiect sportiv decât la subiectul economic. Dacă Mbappe merge la Madrid, cred că Barca ar fi o opţiune extrem de bună. La vremurile în care ne găsim, Haaland este ieftin”, a declarat Michu, citat de Mundo Deportivo. 

Pentru Borussia Dortmund, Haaland a jucat 83 de partide, a marcat 80 de goluri şi a oferit 28 de pase decisive. Norvegianul este cotat de site-urile de specialitate la 150 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: haaland-borussia-barcelona 

viewscnt
Articole similare