Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un atacant a renunţat la echipa naţională a Spaniei în semn de protest la adresa lui Luis Rubiales: ”O decizie luată fără tragere de inimă”

Un atacant a renunţat la echipa naţională a Spaniei în semn de protest la adresa lui Luis Rubiales: ”O decizie luată fără tragere de inimă”
Comentarii

Borja Iglesias (30 de ani) a renunţat la echipa naţională a Spaniei în semn de protest la adresa lui Luis Rubiales

Un atacant a renunţat la echipa naţională a Spaniei în semn de protest la adresa lui Luis Rubiales

După ce Luis Rubiales a refuzat să demisioneze din funcţia de preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, atacantul internaţional Borja Iglesias a anunţat vineri că renunţa la echipa naţională.

Atacantul în vârstă de 30 de ani a anunţat pe reţelele de socializare că nu se va mai prezenta la convocările echipei naţionale a Spaniei ”până când lucrurile se vor schimba, iar acest tip de fapte nu vor mai rămâne nepedepsite”, scrie jucătorul de la Betis Sevilla, care are două selecţii în reprezentativa iberică.

”E o decizie luată fără tragere de inimă. Faptul că am purtat tricoul naţionalei Spaniei este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în carieră, dar ca fotbalist şi ca persoană, nu mă simt reprezentat de ceea ce s-a întâmplat astăzi în Ciudad del Futbol de Las Rozas”, a mai adăugat atacantul spaniol.

Borja Iglesias joacă la Betis Sevilla din 2019, câştigând alături de club o cupă a Spaniei, în 2022.

Afla mai multe despre: borja iglesiasla ligaspanialuis rubiales 

viewscnt
Articole similare