Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club de tradiţie din România a primit reclamaţie: „Nu mai voia nimeni să joace. Au probleme foarte mari cu banii”

Un club de tradiţie din România a primit reclamaţie: „Nu mai voia nimeni să joace. Au probleme foarte mari cu banii”

Liga 2

Comentarii

Derick Ogbu (31 de ani) a plecat nemulţumit din România.

Atacantul a evoluat la Universitatea Cluj sezonul precedent, însă a plecat nemulţumit.

Deşi pare că Universitatatea Cluj stă bine financiar, Ogbu a dat cărţile pe faţă şi a explicat că clujenii au probleme cu banii şi că mulţi jucători erau nemulţumiţi.

În opinia atacantul şi acest lucru a contribuit la ratarea obiectivului principal: promovarea în primul eşalon.

Ogbu a povestit, pe larg, prin ce a trecut la Cluj.

„Nu-mi vine să cred ce se întâmplă la Universitatea Cluj. Eu am încheiat pe 30 iunie contractul cu ei şi nu am vrut să joc în ultimele două meciuri (n.r. – din campionatul trecut), pentru că erau probleme foarte mari cu banii, cu terenul de antrenament şi la club. Încă am trei luni restanţe şi nu pot să înţeleg situaţia asta în România.

Să ştiţi că în acele ultime două meciuri nu a vrut nici un coleg să mai joace de fapt, dar antrenorul Costel Enache era foarte de treabă şi a încercat să ne unească, pentru că ne-a înţeles. Au jucat până la urmă doar pentru antrenor şi pentru suporteri, nu pentru club. Eu deja i-am reclamat la FIFA, pentru că nu le mai cred minciunile şi promisiunile. Imi tot spun că plătim în fiecare zi şi mă imploră să nu mă duc la FIFA. Dar dacă nu ai bani, nu minte jucătorii. La Cluj şi apartamentul l-am plătit din banii mei.

„Incredibil.. să renunţ la munca mea pe o lună. Asta mi-au propus”

Ultimii bani pe care i-am văzut au fost în luna mai, intraţi pentru salariul din martie! Cum e posibil aşa ceva? Văd acum că transferă jucători noi, bravo lor, dar uită să îi plătească pe cei vechi. Au avut curajul să îmi propună să renunţ la un salariu, că atunci mi le-ar fi dat automat pe celelalte două. Incredibil, să renunţ la munca mea pe o lună. Păi avem cu toţii viaţă şi familii. Noi am muncit cum am putut, noi am încercat să promovăm, dar nu uitaţi că ne-au luat şi acele puncte. Nu e vina noastră”, a declarat Derick Ogbu pentru Liga2.ro.

  • 9 partide a jucat Ogbu în tricoul lui „U” şi a reuşit să îşi treacă în cont două goluri

Afla mai multe despre: u clujderick ogbu 

viewscnt
Articole similare