Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Liga 1 a dat LOVITURA. Noul transfer a fost antrenat de Ronald Koeman şi forma un trident de vis alături de Depay şi Ziyech

Un club din Liga 1 a dat LOVITURA. Noul transfer a fost antrenat de Ronald Koeman şi forma un trident de vis alături de Depay şi Ziyechgalerie foto

Superliga

Comentarii

Anass Achahbar este noua achiziţie a formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe. Puţină lume ştie că atacantul era considerat printre cele mai mari talente din Olanda in 2012-2013

Ajuns la 26 de ani, Anass Achahbar a semnat în această iarnă cu Sepsi Sf. Gheorghe. Un produs al puternicei academii a clubului Feyenoord Rotterdam, Achahbar era considerat viitorul mare produs de export al olandezilor.

Cine este Anass Achahbar, unul dintre cele mai interesante nume care a ajuns în Liga 1 in ultimii ani

Cariera sa n-a avut însă proiecţia anticipată de specialişti. Fotbalistul care în 2011 debuta la prima echipă a lui Feyenoord avea să se piarđă pe parcurs pe ruta Arminia Bielefeld-PEC Zwolle-Dordrecht.

În 2011 când debuta pentru Feynoord, atacantul ce măsoară 1.71 m era privit drept un talent uriaş. Vreme de doi ani a evoluat pentru naţionala U19 a Olandei unde alcătuia un trident letal alături de mult mai cunoscuţii Hachim Ziyech şi Memphis Depay. La nivelul U19, olandezul cu origini marocane marac de 14 ori în 19 meciuri şi părea un pariu sigur pentru Feyenoord. Promovat la prima echipă de Ronald Koeman în sezonul 2011-2012, Anass Achahbar a pierdut trenul spre inalta performanţa.

Împrumutat în Germania, Anass Achahbar şi-a ratat cariera după plecarea lui Koeman de la Feyenoord. O recunoaşte chiar el într-un interviu acordat în Olanda: "M-a ajutat foarte mult şi credea enorm în mine. Când a plecat, mi-am dat seama că voi avea mai puţine şanse să mai joc pentru Feyenoord".

În 2017, Anass Achahbar a dat semne de revenire. A punctat de 22 de ori pentru NEC Nijmejen, dar o accidentare l-a tras din nou, înapoi.

A semnat acum cu Sepsi Sf. Gheorghe, o formaţie renumită în Liga 1 pentru felul în care descoperă fotbalişti extrem de interesanţi, liberi de contract. Anass speră că poate exploda în România. Are doar 26 de ani şi o cotă de piaţă de doar 300 de mii de euro. A fost rezervă în partida cu FC Hermannstadt şi a intrat la pauză, lăsând o impresie bună. De aici încolo, totul depinde de el.

Afla mai multe despre: anass achahbarsepsidepay,  

viewscnt
Articole similare