Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Liga 1 a urmărit peste 70 de jucători în această iarnă. Câţi a reuşit să transfere

Un club din Liga 1 a urmărit peste 70 de jucători în această iarnă. Câţi a reuşit să transfere

Superliga

Comentarii

Un club din Liga 1 a urmărit în această pauză competiţională peste 70 de jucători, în dorinţa de a găsi două soluţii pentru a întări echipa.

Oficialii unui club care aspiră la play-off-ul Ligii 1 au căutat întăriri în această iarnă şi au urmărit peste 70 de jucători.

Clubul din Liga 1 care a urmărit peste 70 de jucători în această iarnă

În această pauză competiţională, cei de la FC Argeş au încercat să transfere un mijlocaş şi un atacant. Piteştenii au avut o primă parte bună de sezon şi sunt la doar 4 puncte de locurile de play-off.

Oficialii clubului au decis astfel să întărească echipa pe posturile considerate neacoperite. Jean Vlădoiu, preşedintele lui FC Argeş, a explicat însă că n-a avut prea mult succes până acum.

Vlădoiu susţine că a urmărit în această perioadă peste 70 de jucători, dar principalul obstacol a fost reprezentat de pretenţiile financiare ale acestora. Drept urmare, încă n-a reuşit să acopere posturile dorite.

”Obiectivul ar fi fost tinderea spre play-off, unde îţi dă linişte, vin bani mai mulţi, unde îţi dă acea perioadă să poţi să aduci jucători.

Am văzut 70-80 jucători de la mijloc în sus, ne interesează un mijlocaş şi un atacant. Credeţi-mă că tot ce am găsit depaşeşte cu mult bugetul nostru.

Adică n-am găsit sub 15.000 euro pe lună şi nu putem să plătim asemenea salarii, pentru că n-avem certitudinea că vom ajunge şi în următoarele 3-4 luni va da 20 goluri”, a declarat Jean Vlădoiu.

FC Argeş a avut o primă parte de sezon destul de bună şi ocupă în prezent locul 8 în Liga 1, cu 28 de puncte în 21 de etape. Piteştenii se află la doar 4 puncte distanţă de primul loc care duce în play-off şi au la dispoziţie încă 9 etape să recupereze această distanţă.

Afla mai multe despre: fc arges 

viewscnt
Articole similare