Experiențe împreună.
You are here:

Un club din Serie A, în "pole-position" pentru transferul lui Alexandru Cicâldău. Italienii au un as în mânecă şi vor să-l folosească

Un club din Serie A, în "pole-position" pentru transferul lui Alexandru Cicâldău. Italienii au un as în mânecă şi vor să-l folosească

Fotbal

Comentarii

După ratarea titlului în Liga 1, Universitatea Craiova se poate despărţi şi de unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi din acest sezon: Alexandru Cicâldău. Presa din Italia anunţă că faptul că fosta formaţie a lui Walter Zenga, Cagliari, nu a renunţat la român, iar numirea lui Eusebio Di Francesco poate reprezenta un atuu major.

Cagliari a avut un sezon modest în Serie A, însă a terminat pe un liniştitor loc 14. Cu toate acestea, conducerea a simţtit că se putea mult mai mult, iar principala vină au avut-o cei doi oameni care au condus echipa în acest an, Rolando Maran şi Walter Zenga. Aşa că, rând pe rând, cei doi au fost demişi, iar în postul de antrenor a fost instalat Eusebio Di Francesco, care le-a mai pregătit pe Pescara, Lecce, Sassuolo, Roma şi Sampdoria.

Eusebio Di Francesco vine cu ambiţii mari pentru noul sezon şi se pregăteşte de schimbări masive în echipe, plecări şi veniri în toate compartimentele, după anunţă şi italienii de la "Cento Trento Uno", care notează sunt şanse mari ca printre cei noi veniţi să fie şi mijlocaşul celor de la Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău.

Italienii au sesizat că, atât Cicâldău, cât şi Di Francesco, sunt reprezentaţi de acelaşi impresar: Pietro Chiodi, iar acest lucru va cântări decisiv în alegerea fotbalistului român, dorit şi de alte formaţii din Serie A, dar şi de Everton din Premier League. Antrenorul italian îl place şi are nevoie de jucătorul român. Cu siguranţă va apela la agentul Pietro Chiodi pentru a-l determinat pe fotablist să aleagă Cagliari. 

Un club din Serie A, în "pole-position" pentru transferul lui Alexandru Cicâldău. Italienii au un as în mânecă şi nu vor ezita să-l folosească

Un singur impediment stă în calea transferului: suma pe care Cagliari este dispusă să o ofere pentru Cicâldău. Universitatea Craiova i-a stabilit mijlocaşului o clauză de transfer de 7 milioane de euro, deloc de neglijat în această perioadă. Chiar şi aşa, dacă va plăti cele 7 milioane pentru Cicâldău, transferul va fi doar al 6-lea cel mai scump transfer din istoria clubului.

Iată TOP 5 transferuri realizate de Cagliari în istorie:

1. Nahitan Nandez  18 milioane E de la Boca Juniors
2. Marko Rog  13 milioane E de la Napoli
3. Leonardo Pavoletti  9.8 milioane E de la Napoli
4. Alberto Cerri  9 milioane E de la Juventus
5. Filippo Romagna  7.4 milioane E de la Juventus

 

viewscnt
Articole similare
"Micuta" Irina Bara s-a facut mare. 5 secrete despre tenismena surpriza a Romaniei la...