Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club important din Europa vrea să transfere "perla" Barcelonei: mutare de sute de milioane de euro

Un club important din Europa vrea să transfere "perla" Barcelonei: mutare de sute de milioane de euro

FC Barcelona

Comentarii

Borussia Dortmund vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor, dacă îl vinde pe Jadon Sancho (20 de ani) pe bani foarte mulţi la Manchester United. Nemţii îl vor ca înlocuitor pe Ansu Fati (17 ani), produsul La Masia, celebra academie a Barcelona. Fotbalistul naturalizat spaniol a avut un debut fulminant la echipa mare a catalanilor.

Ansu Fati, unul dintre cele mai importante produse La Masia din ultimii ani, poate pleca de la FC Barcelona. Ieşit din academia clubului, Fati a avut un impact imediat la echipa mare a Barcelonei şi acum este dorit de Borussia Dortmund, scrie Sport, în cazul în care nemţii se despart de Jadon Sacho, fotbalistul extrem de curtat de pe Signal Iduna Park. Conducerea Borussiei Dortund vrea să folosească banii din transferul lui Sancho pentru a oferi o sumă importantă în schimbul lui Ansu Fati.

Barcelona e conştientă că, odată cu noile transferuri pe care vrea să le facă, Ansu Fati va prinde foarte puţine minute, astfel că ar fi dispusă să-l cedeze sub formă de împrumut pe fotbalist, dar în niciun caz să-l vândă, având în vedere potenţialul de care dă dovadă la o vârstă fragedă. Barcelona şi Borussia Dortmund au o relaţie bună, după tensiunile care au existat între cluburi din cauza transferului lui Ousmane Dembele (22 de ani).

Ousmane Dembele şi Luis Suarez s-au recuperat după accidentări, Leo Messi şi Antoine Griezamnn sunt în formă, iar odată cu aducerile lui Neymar şi Lautaro Martinez, lui Ansu Fati i-ar fi foarte greu să mai prindă minute pe Camp Nou. Astfel, mai multe cluburi din LaLiga vor să-l împrumute pe Fati, însă Dortmund ar vrea să-l cumpere. Este greu de crezut, însă, că Barcelona va accepta să se despartă acum de rising starul său.



Ansu Fati şi-a prelungit recent contractul cu FC Barcelona, până în 2022, şi are o clauză de reziliere de 170 de milioane de euro. Însă, în curând, clauza se va ridica la 400 de milioane de euro, atunci când va semna primul contract de profesionist cu FC Barcelona.

Fati a avut parte de un debut excepţional la FC Barcelona, reuşind să marcheze la debutul şi a fost îmbrăţişat de Leo Messi pe tunelul dinspre vestiarele stadionului Camp Nou după meci.

  • 36 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ansu Fati în acest moment, conform specialiştilor de la Transfermarkt

Afla mai multe despre: ansu fatiborussia dortmundfc barcelona 

viewscnt
Articole similare