Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Un coşmar. I-am driblat şi pe ăştia". Reacţia lui Dănuţ Lupu după zilele cumplite de la ATI. Ce ar trebui să facă Dinamo: "Să plece jucătorii spanioli"

"Un coşmar. I-am driblat şi pe ăştia". Reacţia lui Dănuţ Lupu după zilele cumplite de la ATI. Ce ar trebui să facă Dinamo: "Să plece jucătorii spanioli"
Comentarii

Dănuţ Lupu a oferit primele reacţii, după ce a fost infectat cu COVID-19. De asemenea, a vorbit şi despre situaţia de la Dinamo, dar şi despre Mircea Rednic, noul antrenor al Viitorului.

Fostul internaţional Dănuţ Lupu, în vârstă de 53 de ani, a fost infectat cu noul coronavirus şi s-a aflat internat la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Colentina. Fără să-i fie foarte rău, a decis să cheme salvarea din cauza scăderii oxigenului din sânge, iar decizia imediată a fost internarea lui Dănuţ Lupu.

După ce a primit rezultate negative, Dănuţ Lupu a vorbit despre perioada în care a fost internat: 

"N-aş dori nimănui să treacă prin ce am trecut eu timp de opt zile. Un coşmar, dar am reuşit şi am trecut şi peste această boală. Nu mi-a fost frică, numai că starea pe care mi-au creat-o cele opt zile la ATI a fost groaznică. Am reuşit şi i-am driblat şi pe ăştia", a declarat Dănuţ Lupu pentru Look Sport Live. 

De asemenea, Dănuţ Lupu a analizat, din nou, situaţia de la Dinamo şi a considerat că ar fi mai bine ca jucătorii şi Cosmin Contra ar trebui să plece. În plus, a comentat şi numirea lui Mircea Rednic la Viitorul. 

"Nu cred că o să plătească. Oricum, pentru binele lui Dinamo, cel mai bine ar fi să plece şi Contra, şi jucătorii spanioli, fiindcă nu văd ca suporterii să poată să achite salariile de 500.000 pe lună. 

Mircea Rednic ştiţi şi dumneavoatră cum e sau lumea ştie în general că i se spune 'Strâmbul', dar el e un băiat extraordinar, un băiat cu caracter. Până la urmă, ce să faci? Eşti antrenor, dacă Hagi te vrea antrenor, nu te duci că ai avut un conflict cu el acum cinci ani?", a mai spus Dănuţ Lupu.   

Afla mai multe despre: danut lupucoronavirusdanut lupu dinamo 

viewscnt
Articole similare