Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor din Gruia este convins: „Păun nu şi-ar fi permis gestul acesta cu Dan Petrescu pe bancă”

Un fost antrenor din Gruia este convins: „Păun nu şi-ar fi permis gestul acesta cu Dan Petrescu pe bancă”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a cedat în deplasarea de la Young Boys, scor 1-3, şi a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor.

Adrian Păun a greşit nesportiv de două ori. Prima dată şi-a bruscat un advers şi văzut galbenul, iar a doua oră, de nervi şi frustrare, a lovit mingea după fluierul arbitrului şi a văzut roşu!

Cu un om în minus, CFR nu a putut întoarce soarta meciului şi a fost eliminată.

Acum, campioana României o va întâlni pe Steaua Roşie Belgrad, în play-off-ul Europa League.

Vasile Miriuţă, fostul antrenor al clujenilor, a vorbit despre diferenţele evidente din lot de acum, cu Şumudică, şi de acum un an, cu Dan Petrescu.

„Acum un an sau doi nu era o diferenţă fizică. Acum, diferenţă fizică de la cer, la pământ. N-am explicaţii. OK, individual sunt mai buni ca tine, dar măcar fizic… La nivelul ăsta toate echipele aleargă. Noi, din păcate, n-am putut alerga. Diferenţa de valoare a fost foarte mare, dar puteai să compensezi cu organizare mai bună şi cu altele, cum a compensat şi Petrescu, cu Celtic şi cu alte echipe. Din ce am văzut, echipa suferă fizic. Chiar am fost la meciul cu Lincoln. Inadmisibil ca Lincoln să aibă 4-5 ocazii clare, uriaşe de a marcat.

Young Boys la fel de puternică, poate puţin mai puternică, dar CFR-ul mai slabă din toate punctele de vedere”

La CFR nu s-a întâmplat lucrul ăsta în ultimii ani, niciodată”, a spus Miriuţă care crede că nici rezultatele din campionat nu au venit în urma unui joc bun al echipei lui Şumudică: „Sincer, mai slabă CFR-ul (decât anul trecut). Young Boys la fel de puternică, poate puţin mai puternică, dar CFR-ul mai slabă din toate punctele de vedere.

Iubesc echipa, respect oamenii de acolo, dar mie nu mi-a plăcut CFR-ului de când a început campionatul. Mie poate să-mi zică că a câştigat 4 meciuri unul după altul… Nu mi-a plăcut nici cu Lincoln, nici cu Clinceniul, nici cu Craiova. Mi-au plăcut 20 de minute din meciul de acasă cu Berna şi primele 15 minute de aici. Asta mi-a plăcut la CFR, de când a început campionatul”, a adăugat Miriuţă la Look Sport.

Miruţă este de părere că Păun nu şi-ar fi permis un astfel de gest sub comanda lui Petrescu. 

La Petrescu sau la Edi Iordănescu am văzut cum „mureau” jucătorii pe teren.”

„N-ai voie să faci aşa ceva, nici în campionat, dar în Champions League. Nu văd disciplină, sacrificiu. Păi la Petrescu făcea cineva aşa ceva vreodată? N-am văzut niciodată la Petrescu să se întâmplă aşa ceva. Nu mai văd jucătorii aşa motivaţi. Anul trecut „mureau” unii pentru alţii pe teren. Nu mai văd acest sacrificiu. Dar aici nu poţi să-i scoţi vinovaţi numai pe jucători, nu ştiu ce e acolo. La Petrescu sau la Edi Iordănescu am văzut cum „mureau” jucătorii pe teren. Asta nu se mai întâmplă astăzi”, este de părere Vasile Miriuţă.

Meciurile din play-off-ul Europa League vor avea loc la 19 august, la Belgrad, şi la 26 august, la Cluj-Napoca. Young Boys Berna va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Ferencvaros.

Cornel Dinu a tras concluziile după ce CFR a fost eliminată din Champions League! ”Suntem dezgustător de departe! Puteam să ne ducem la un 7-1” EXCLUSIV

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescumarius sumudica 

viewscnt
Articole similare