Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost dinamovist revine în Liga 1! Este cotat la 500 de mii de euro: cu ce formaţie s-a înţeles

Un fost dinamovist revine în Liga 1! Este cotat la 500 de mii de euro: cu ce formaţie s-a înţeles

FC Voluntari

Comentarii

Ivan Pesic s-a întors în România. Fostul jucător al ”câinilor” revine în ţară la doar un an după plecarea oficială de pe Ştefan cel Mare.

Voluntariul a completat un nou transfer pentru a ajuta în lupta cu retrogradarea. Ivan Pesic a venit liber de contract după despărţirea de Vorskla Poltava la începutul lunii trecute. Croatul revine în România după ce a mai evoluat pentru Dinamo.

În vârstă de 28 de ani, Pesic şi-a început cariera la Hajduk Split, însă nu a fost considerat destul de bun pentru a fi păstrat la prima echipă. Acesta a părăsit trupa la care a crescut, dar, după ce aceasta a observat dezvoltarea sa a ales să îl readucă la club, la 5 ani după plecare. Însă, Pesic din nou a dezamăgit şi a fost vândut  lui Dinamo în Februarie 2019, pentru 50 de mii de euro. Croatul a petrecut un an pe Ştefan cel Mare, unde a reuşit 5 goluri şi 3 pase decisive în 27 de meciuri. La doar 12 luni de la semnare, Pesic a fost împrumutat la Shakhter Karaganda şi apoi Kayzar Kyzylorda, ambele echipe din Kazakhstan. Acesta a părăsit-o definitv pe Dinamo în Ianuarie 2020, însă, ”câinii” nu au reuşit să recupereze niciun bănuţ din suma plătită iniţial pentru acesta. La un an după, fotbalistul revine în România cu speranţa de a îşi recupera forma de altădată.

O postare pe o reţea de socializare a clubului a dezvăluit achiziţia acestuia.

500 de mii de euro este cota noului jucător al Voluntariului, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: fc voluntaridinamo bucurestiivan pesic 

viewscnt
Articole similare