Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost internaţional român evidenţiază marea diferenţă dintre selecţionata noastră şi a Ungariei: ”Noi suntem talentaţi, dar ne lipsesc altele. Poate chiar ce au ei” | EXCLUSIV

Un fost internaţional român evidenţiază marea diferenţă dintre selecţionata noastră şi a Ungariei: ”Noi suntem talentaţi, dar ne lipsesc altele. Poate chiar ce au ei” | EXCLUSIV

EURO 2020

Comentarii

Printr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport, Viorel Moldovan a explicat diferenţele dintre selecţionata noastră şi a marei rivale, Ungaria.

Ungaria a impresionat la Euro în faţa Portugaliei, chiar dacă a pierdut în final, menţinând egalitatea până în minutul 84. În faţa Franţei, maghiarii au prestat un joc şi mai bun şi au fost la un pas de o victorie istorică, după ce Fiola deschisese scorul pe final de primă repriză.

Griezmann a egalat însă în partea secundă, dar prestaţia Ungariei nu a trecut neobservată. Maghiarii şi-au obţinut primul punct de la Euro 2020, în faţa campioanei mondiale, iar Viorel Moldovan a recunoscut că a fost impresionat de vecinii noştri.

Un fost internaţional român evidenţiază marea diferenţă dintre selecţionata noastră şi a Ungariei

Fostul ”tricolor” a expus marea diferenţă dintre maghiari şi noi: atitudinea. Deşi Moldovan spune că jucătorii români sunt mai talentaţi, mentalitatea acestora ar fi inferioară celei a maghiarilor, explicând astfel de ce selecţionata pregătită de Rădoi nu obţine rezultatele dorite.

”Mie tot timpul Ungaria mi s-a părut o echipă insipidă, inodoră, incoloră. Aşa, din punct de vedere al atitudinii, jos pălăria, au făcut risipă de energie, au alergat enorm. Noi suntem talentaţi, dar ne lipsesc altele. Poate chiar ceea ce are Ungaria.

Dar la nivel de talent suntem zece clase peste, dar nu avem acea dăruire, acea determinare. Dacă le aveam, poate eram la Campionatul European”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: euro 2020ungariaromâniamirel rădoiungaria franţa 

viewscnt
Articole similare