Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al Rapidului va antrena o fostă semifinalistă a Cupei UEFA! Spaniolii sunt siguri: ”Este cea mai bună opţiune”

Un fost jucător al Rapidului va antrena o fostă semifinalistă a Cupei UEFA! Spaniolii sunt siguri: ”Este cea mai bună opţiune”
Comentarii

Artiz Lopez Garai a jucat în 2015 pentru Rapid. Doi ani mai târziu s-a apucat de antrenorat, iar acum va pregăti o echipă de tradiţie.

”Cea mai bună opţiune posibilă. Un antrenor tânăr, modern, care iubeşte fotbalul spectacol” scrie presa apropiată de CD Tenerife, formaţie pe care a preluat-o începând de vineri, Artiz Lopez Garai (38 de ani).

Garai a antrenat în stagiunea trecută Numancia, formaţie cu care a câştigat 11 meciuri din cele 43 disputate.

CD Tenerife este un club fondat în 1912 şi care în sezonul viitor are ca obiectiv promovarea în La Liga. Lopez Garai va avea la dispoziţie fotbalişti precum Dani Hernandez (ex Real Madrid), Suso , Uros Racic (împrumutat de la Valencia) sau Nano (împrumutat de la Eibar).

În 1996-1997, Tenerife a jucat semifinalele Cupei UEFA când a fost eliminată după prelungiri de Schalke 04, viitoarea câştigătoare a competiţiei.

”Rapidul este un club cu istorie, cu galerie uriaşă şi care m-a primit cu multă afecţiune. Experienţa mea în România a fost una foarte bună. În toate sensurile!” a mărturisit Garai, atunci când a plecat din România.
 

Afla mai multe despre: aritz lopez garai 

viewscnt
Articole similare