Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al Realului n-a mai suportat! Atac dur la adresa lui Gareth Bale: "S-a transformat dintr-un galactic într-o caricatură!"

Un fost jucător al Realului n-a mai suportat! Atac dur la adresa lui Gareth Bale: "S-a transformat dintr-un galactic într-o caricatură!"

Real Madrid

Comentarii

Galezul Gareth Bale a fost aspru criticat de un fost jucător de la Real Madrid: "Din galactic, în caricatură!"

Fostul jucător al madrilenilor, Alvaro Benito l-a criticat în termeni duri pe starul galez, Gareth Bale.

Real Madrid vrea să renunţe la Gareth Bale, însă galezul vrea să-şi respecte contractul cu gruparea blanco. În ciuda faptului că primeşte 18 milioane de euro pe an, starul galez a devenit o rezervă de lux în al doilea mandat al lui Zinedine Zidane. Ba chiar, în unele meciuri a fost uitat în tribună.

Nici fanii nu mai sunt de partea sa. Episodul "Wales, Golf, Madrid" a lăsat urme adânci în inima simpatizantului blanco.

Bale a fost recent pus la zid pentru atitudinea sa de fostul jucător al "albilor", Alvaro Benito: "Dacă aş fi în locul lui, eu aş vrea să plec şi să joc, în loc să stau în mijlocul acestui război rece cu fanii şi clubul. Probabil că Bale se simte maltratat, dar îşi pierde cei mai buni ani de fotbal. Şi atenţie, nu vorbim despre orice jucător. Când un antrenor nu foloseşte deloc un jucător magnific ca Bale, asta se întâmplă din anumite motive. Niciun antrenor, cu atât mai puţin Zidane, nu-şi sapă singur groapa. Bale s-a transformat dintr-un galactic, într-o caricatură! Este o problemă mare de ambiţie la el şi o spun cu toată simpatia mea pentru Bale. Eu am fost unul dintre susţinătorii săi cei mai aprigi, dar acum mă raportez la această realitate tristă. Mi-e teamă ca nu cumva cariera lui Gareth Bale să rămână în memoria iubitorului de fotbal pentru astfel de episoade, nu pentru ceea ce a făcut el bun. Pentru că a făcut destule lucruri bune la Real Madrid" a explicat Alvaro Benito, fost junior la Real Madrid, actualmente colaborator al El Larguero.

Afla mai multe despre: gareth bale 

viewscnt
Articole similare