Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la Dinamo şi Craiova o scoate pe CFR Cluj din lupta pentru titlu: "Craiova şi FCSB vor acolo, la un punct sau diferenţă de golaveraj!"

Un fost jucător de la Dinamo şi Craiova o scoate pe CFR Cluj din lupta pentru titlu: "Craiova şi FCSB vor acolo, la un punct sau diferenţă de golaveraj!"

Superliga

Comentarii

Cosmin Bărcăuan (42 de ani) prevede o luptă încinsă pentru titlul de campioană din Liga 1, dar o scoate pe CFR Cluj din calcule. În opinia sa, pentru coroana cu lauri din Liga 1 se vor lupta FCSB şi U Craiova. Marele atu ale alb-albaştrilor e antrenorul greu, Marinos Ouzounidis, pe care Bărcăuan îl cunoaşte din Grecia.

FCSB conduce clasamentul din Liga 1 cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, iar CFR Cluj şi Craiova îi urmează liderului. U Craiova şi CFR Cluj vor da piept în ultima etapă, iar FCSB va merge pe terenul lui Sepsi. Bărcăuan a analizat situaţia de la cele trei favorite din faţă şi a scos în evidenţă continuitatea pe care o arătată FCSB şi U Craiova.

Bărcăuan crede că finalul de sezon va aduce o luptă strânsă, care va fi decisă de un punct sau de golaveraj. "Anul ăsta, cred că Craiova şi FCSB vor fi acolo, la un punct sau diferenţă de golaveraj. Văd o continuitate la ambele echipe, joc bun. Cred că se va da lupta între cele două echipe", a spus Cosmin Bărcăuan.

Fostul dinamovist a vorbit şi despre antrenorul oltenilor, Ouzounidis, pe care-l vede în stare să aducă un trofeu în Bănie: "Îl cunosc din Grecia pe Ouzounidis, dar n-am lucrat cu el, nu ştiu foarte multe despre el. Nu poţi să spui că îl cunoşti pe un antrenor dacă n-ai lucrat cu el. E recomandat doar de rezultate. Ouzounidis este un antrenor bun, care întotdeauna se luptă pentru un trofeu la sfârşitul campionatului. Cred că va reuşi să pună lucrurile la punct la Craiova", a spus Cosmin Bărcăuan, la Look Sport LIVE.

U Craiova a fost implicată şi în sezonul trecut în lupta pentru titu până în ultima etapă, când a jucat cu trofeul pe masă, în Bănie, contra CFR-ului, dar a pierdut cu 3-1.

Afla mai multe despre: fcsbcfr cluju craiovacosmin barcauan 

viewscnt
Articole similare