Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost oficial de la Dinamo i-a făcut praf pe jucători după umilinţa cu FCSB: "Beţi şi jucaţi poker la Săftica. Plecaţi de la echipă"

Un fost oficial de la Dinamo i-a făcut praf pe jucători după umilinţa cu FCSB: "Beţi şi jucaţi poker la Săftica. Plecaţi de la echipă"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost învinsă de FCSB, 0-3, în turul semifinalei din Cupa României, iar înfrângerea a fost foarte dureroasă pentru Adrian Motoacă, fostul medic al echipei, care a lansat acuz grave la adresa jucătorilor din "Ştefan cel Mare".

Motoacă s-a dezlănţuit în comentariile unei postări pe pagina de Facebook Radio Dinamo1948 şi i-a acuzat pe jucătorii lui Dinamo că beau şi joacă poker în cantonament. Iniţial, Motoacă l-a atacat pe Mihai Popescu, care a spus la flash interviul de la finalul partidei că rezultatul poate fi întors la retur. 

"La interviu visa că întoarce meciul de pe Naţional Arena... Ce mai întorci tu, mă? Ce 4-0 visezi? Crezi că eşti în serile de poker de la cantonamentul din Săftica? De aia nu merge bine echipa şi ştiţi bine care sunteţi ăia trei veşnic nemulţumiţi şi care incitaţi la scandal în vestiar. Panaramelor! Când beţi şi jucaţi poker în cantonamente la Săftica înaintea meciurilor, nu vă gândiţi şi la noi, ăştia, care chiar suferim pentru Dinamo? Vă bateţi joc de bani. Moldoveanu, Lazăr, Grigore şi alţii care sunt crescuţi în spiritul lui Dinamo... Plecaţi, bă, de la echipă că nu plânge nimeni după nişte nulităţi ca voi!

Băi, băiatule, lasă-ne! Eşti bun numai de miştouri pe teren, la antrenament. Faci vâlvă şi inciţi la scandal în vestiar, te duci şi plângi la conducere cu alte două specimene că nu îl vrei pe doctor, că nu lucrezi cu kinetoterapeut, bei prin camere în cantonament, nu eşti de acord cu punere de antrenori, înainte de Botoşani ai părăsit echipa din cantonament, inciţi la greve... Cine eşti tu, băi băiatule? Ai râs în nasul unui întreg staff şi al colegilor la Săftica după ce ai plecat de la echipă şi ţi-ai luat liber.  Cine eşti, băi ordinarule? Ne-ai ridicat tensiunea la toţi. Mai şi râzi ca un bou la interviuri. Păi tu ai refuzat să îmbraci tricoul lui Dinamo! Tu eşti om de apărut la interviuri să reprezinţi Dinamo?", a scris Motoacă pe Facebook. 

Optimism fără margini din partea unui jucător de la Dinamo, după umilinţa cu FCSB: "Şi Barcelona a avut 3-0 şi a pierdut calificarea"

"În primul rând ne cerem scuze faţă de noi, de echipă de familie, de staff şi nu în ultimul rând faţă de suporteri, sunt tot timpul alături de noi. Mai este un meci. Sperăm până la capăt. Cât avem şanse de ce să nu sperăm? Mai e un meci, nu se ştie niciodată. Şi Barcelona a avut 3-0 şi a pierdut calificarea", a declarat Popescu la flash interviu de la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: mihai popescudinamo 

viewscnt
Articole similare