Experiențe împreună.
You are here:

Un fost tuşier din La Liga, acuzat de malpraxis! César Noval, acuzat că şi-a distrus pacientele la clinica unde este chirurg plastician

Un fost tuşier din La Liga, acuzat de malpraxis! César Noval, acuzat că şi-a distrus pacientele la clinica unde este chirurg plasticiangalerie foto

Diverse

Comentarii

Fostul tuşier din prima ligă spaniolă de fotbal, César Noval, are probleme în cariera din afara terenului de fotbal. Spaniolul de 34 de ani este şi chirurg plastician, dar pe numele său au sosit mai multe plângeri din partea foştilor pacienţilor.

César Noval este acuzat de malpraxis de foşti pacienţi, care au rămas cu cicatrici şi operaţii estetice nereuşite. În ultima săptămână, 50 de femei l-au acuzat că le-a cauzat traume fizice şi psihice la clinica sa din Valencia. 

”Sâni şi sfârcuri necrotice, cicatrici care se deschid” sau ”Mulţumesc, domnule Noval. Astea sunt rezultatele pentru preţul modic de 6.936 de euro” sunt doar câteva reacţii de furie la adresa arbitrului.

GALERIE FOTO cu urmările operaţiilor lui César Noval 

În apărarea sa, Cesar Noval a rostit câteva cuvinte surprinzătoare: ”Unele femei au rămas ca nişte mici monştri, dar trebuia să vedeţi cum au venit, cum erau şi ce a fost nevoie pentru fiecare caz în parte”, a declarat tuşierul şi chirurgul plastician. 

În 2018, Noval a devenit faimos în Spania, după ce a fost primul chirurg iberic care realizează o operaţie completă de schimbare de sex, din femeie în bărbat. 

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
VIDEO Nicolae Stanciu, gol ca pe vremea lui Gica Hagi. Fotbalistul roman parca a pus mingea cu...