Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la CFR Cluj, luat peste picior de MM Stoica: ”Dacă joci la liga a cincea din Anglia, nu ai ce să cauţi la FCSB” | EXCLUSIV

Un fotbalist de la CFR Cluj, luat peste picior de MM Stoica: ”Dacă joci la liga a cincea din Anglia, nu ai ce să cauţi la FCSB” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

MM Stoica a luat peste picior un fotbalist de la CFR, trecut prin ligile inferioare engleze.

CFR Cluj a reuşit să câştige fiecare dintre ultimele patru titluri în Liga 1, bazându-se în mare parte de fotbalişti străini, aduşi din tot felul de colţuri ale lumii.

Şi în prezent, echipa pregătită de Dan Petrescu are mai mulţi jucători străini în lot decât români, deşi conducerea clubului face mutări pentru a remedia acest lucru.

Mai mulţi tineri fotbalişti români de perspectivă au fost aduşi în Gruia în ultima vreme, precum Răzvan Sava, Raoul Mal sau Daniel Bîrligea.

Totuşi, succesul dobândit de CFR rămâne un merit al străinilor de la club, care au dus greul în ultimii ani, alături de Dan Petrescu sau Edi Iordănescu.

Totuşi, MM Stoica nu s-a putut abţine din a îl lua peste picior pe unul dintre străinii de bază din Gruia şi de a le ”da peste nas” clujenilor.

Un fotbalist de la CFR Cluj, luat peste picior de MM Stoica

Managerul general de la FCSB a afirmat că un jucător precum Mike Cestor, care a jucat în liga a cincea engleză, nu are ce căuta la un club cu renumele FCSB-ului.

Cel puţin din punctul meu de vedere, cum a fost vorba de Cestor, dacă joci la liga a cincea din Anglia, nu ai ce să cauţi la Steaua (n.r. FCSB).

Adică... cu tot respectul, n-ai ce să cauţi, e Steaua (n.r. FCSB)! Edjouma, e adevărat, nu a jucat la un nivel mare.

Dar, pentru mine, jucătorii carte au şcoala franceză sunt destul de buni pentru a juca în România”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Sosit în România în 2018, Mike Cestor a petrecut un an la Astra înaintea venirii la CFR Cluj.

Două titluri de campion are congolezul alături de formaţia pregătită de Dan Petrescu, pentru care a făcut 43 de apariţii, contribuind trei goluri şi o pasă decisivă.

Patru apariţii are Mike Cestor pentru naţionala U21 a Republicii Democratice Congo.

Afla mai multe despre: mike cestor 

viewscnt
Articole similare