Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la FCSB nu va mai juca în acest sezon! Probleme mari de sănătate. Verdict dur pus de medici

Un fotbalist de la FCSB nu va mai juca în acest sezon! Probleme mari de sănătate. Verdict dur pus de medici

FCSB

Comentarii

Se îngroaşă gluma în cazul lui Marko Momcilovic. Fundaşul celor de la FCSB era aşteptat de Mihai Teja în acest final de playoff, dar fotbalistul nu va mai juca în acest sezon pentru echipa roş-albastră.

În august 2018, Marko Momcilovic se accidenta în meciul pe care FCSB îl disputa împotriva croaţilor de la Hajduk Split. De atunci, fundaşul sârb n-a mai apărut în niciun minut pentru formaţia roş-albastră în partide oficiale. A mai ”încercat” să joace în două partide de verificare, dar doar atât.

Imediat după ce problemele de la genunchi s-au rezolvat, Momcilovic a revenit la antrenamente, dar a suferit o ruptură musculară şi a devenit din nou indisponibil. Dar era abia începutul coşmarului pentru jucătorul de la FCSB. Momcilovic a aflat că suferă de hernie de disc, iar de atunci situaţia sa medicală s-a complicat.

Telekom Sport a aflat că Marko Momcilovic e OUT pentru restul sezonului. Jucătorul nu va fi folosit de Teja în ultimele jocuri din playoff şi va ajunge la un an de inactivitate. Dacă nu va avea din nou probleme medicale, Momcilovic va bifa o partidă oficială abia în următorul sezon competiţional.

Afla mai multe despre: momcilovicfcsbaccidentare 

viewscnt
Articole similare