Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la FCSB s-a "bucurat" de perioada de izolare, chiar dacă a fost infectat cu COVID-19: "A fost dificil, dar benefic"

Un fotbalist de la FCSB s-a "bucurat" de perioada de izolare, chiar dacă a fost infectat cu COVID-19: "A fost dificil, dar benefic"

FCSB

Comentarii

Răzvan Oaidă (23 de ani) s-a "bucurat" de perioada în care a fost infectat cu COVID-19. Fotbalistul de la FCSB a dezvăluit că perioada de izolare a fost benefică pentru că i-a oferit prilejul de a-şi analiza jocul şi a încerca să-l îmbunătăţească. Oaidă nu a avut simptome care să-l ţină la pat.

Un fotbalist de la FCSB s-a "bucurat" de perioada de izolare, chiar dacă a fost infectat cu COVID-19: "A fost dificil, dar benefic"

FCSB a fost lovită de o focar de COVID-19 în urmă cu aproximativ o lună, iar mai mulţi jucători au fost infectaţi, lucru care a dus la amânarea meciului cu Farul. Unul dintre jucătorii care a făcut COVID-19 la FCSB e Răzvan Oaidă, fotbalistul cumpărat de la FC Botoşani cu 700.000 de euro.

Jucătorul nu a fost foarte afectat de virus, iar perioada petrecută în carantină i-a oferit prilejul să-şi analizeze şi să încerce să-şi îmbunătăţească jocul, spune el. Răzvan Oaidă are ambiţii mari cu FCSB şi a spus că se simte bine inter, dar şi închizător, la mijlocul terenului. „Ne aflăm într-un moment foarte bun, este vizibil, sperăm să prelungim acest moment cât mai mult posibil, să câştigăm puncte în continuare şi să ne îmbunătăţim jocul.

"Am venit după o perioadă grea, o perioadă de Covid, a fost o perioadă dificilă, dar benefică, am avut timp să reflectez, să îmi analizez jocul, să îmi analizez meciurile şi consider că a picat bine, oarecum. Mă simt bine atât inter, cât şi închizător. Pot spune că am evoluat pe mai multe posturi şi consider că pot evolua pe amândouă. Depinde de noi dacă e avantaj sau nu pauza, dar din punctul meu de vedere, consider că va fi un avantaj pentru noi, avem timp să reglăm unele lucruri, să punem la punct partea fizică, partea tatică. Cu siguranţă va fi un atu pentru noi.

Ne dorim să egalăm liderul, consider că avem şanse şi ne dorim din tot sufletul. Aşteptările mele sunt să mă depăşesc pe zi ce trece, să devin mai bun. Mai este mult până la echipa naţională, îmi doresc să cresc de la zi la zi, ăsta este unicul meu obiectiv, personal", a spus Răzvan Oaidă, la conferinţa de presă.

Răzvan Oaidă a jucat 594 de minute în 12 meciuri din toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care a marcat o dată şi a livrat două assist-uri.

  • Meciul FC Voluntari - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, în etapa a 15-a din Liga 1.

FCSB a legat opt victorii la rând în toate competiţiile cu Edi Iordănescu pe bancă. Roş-albaştrii au câştigat cu Dinamo (6-0), FCU Craiova (1-0), CS Hunedoara (5-3, în Cupă), Clinceni (3-2), Chindia (1-0), CS Mioveni (3-0), FC Argeş (2-1) şi Farul (1-0).

Afla mai multe despre: razvan oaidafcsbcovid-19perioada 

viewscnt
Articole similare