Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la Real Madrid, mesaj categoric: "Să vină Neymar!” Declaraţia care face senzaţie în Spania

Un fotbalist de la Real Madrid, mesaj categoric: "Să vină Neymar!” Declaraţia care face senzaţie în Spania

Real Madrid

Comentarii

Brazilianul Neymar rămâne o ţintă pentru Real Madrid. Conaţionalul său, Vinicius Jr. îl cheamă pe superstarul de la PSG în Capitala Spaniei.

Viitorul lui Neymar e încă neclar. Chiar şi fotbalistul a dat de înţeles atunci când a fost întrebat de Real Madrid ”că orice s-ar putea întâmpla în viitor”. Între timp, există fotbalişti de la Real Madrid care îl propune categoric şi fără menajamente pe brazilian pe Santiago Bernabeu.

A făcut-o ”balonul de aur” în trecut, a făcut-o recent şi Vinicius Jr, noua senzaţie de la madrileni.

Într-un interviu acordat pentru El Plus, Vinicius a fost întrebat ce jucători şi-ar dori să vadă pe viitor la Real Madrid. Răspunsul brazilianului a fost sincer şi direct: ”Neymar!”.

Până să vină la Real Madrid, Neymar are probleme la Paris Saint Germain.

Neymar nu va fi pe teren pe 12 februarie când parizienii vor juca împotriva lui Manchester United, la primul meci din faza eliminatorie a Champions League. Vestea bună este că sud-americanul are şanse mari să fie recuperat pentru returul de pe Parc des Princes, de pe 6 martie.

Accidentarea sa a părut mai gravă iniţial, iar toţi fanii campioanei Franţei s-au temut ca nu cumva istoria din stagiunea trecută să se repete. Neymar a ratat atunci finalul de sezon după ce s-a accidentat în partida cu Marseille de la sfârşitul lunii februarie. În 2019, perioada de recuperare va fi mai scurtă. 

Afla mai multe despre: neymarpsgreal madridvinicius jr 

viewscnt
Articole similare