Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist din Spania şi unul din Liga 1, transferuri de titlu la CFR Cluj! Mutările de 1,1 milioane de euro la care se lucrează în tăcere

Un fotbalist din Spania şi unul din Liga 1, transferuri de titlu la CFR Cluj! Mutările de 1,1 milioane de euro la care se lucrează în tăcere

CFR Cluj

Comentarii

Edi Iordănescu a cerut conducerii CFR Cluj două transferuri pentru a schimba puţin lotul îmbătrânit al campioanei României. CFR Cluj lucrează în tăcere la două mutări spectaculoase pe piaţa transferurilor, iar antrenorul din Gruia i-ar putea primi sub comandă, din vară, pe Alexandru Paşcanu (22 de ani), împrumutat în Spania la Ponferradina, şi pe Claudiu Petrila (20 de ani), împrumutat în Liga 1, la Sepsi Sf. Gheorghe.

Două transferuri de titlu la CFR Cluj! Campioana României aduce un fotbalist din Spania şi unul din Liga 1. Mutările de 1,1 milioane de euro la care se lucrează în tăcere

Din vara lui 2021, Edi Iordănescu are de gând să înceapă întinerirea lotului la CFR Cluj, astfel, că a discutat deja cu şefii din Gruia şi a ceurt acestora să facă două mutări pe piaţa transferurilor. Alexandru Paşcanu şi Claudiu Petrila, fotbalişti de 1,1 milioane de euro potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com, au fost ceruţi de Edi Iorăndescu la CFR Cluj, aceştia fiind în prezent împrumutaţi în Spania, respectiv Liga 1.

Iordănescu junior şi-l doreşte neapărat pe Alexandru Paşcanu înapoi la CFR Cluj, potrivit spotmedia.ro, care anunţă că antrenorul "feroviarilor" a discutat deja cu şefii şi le-a transmis acestora gândurile sale, iar acum aceştia lucrează în tăcere la cele două mutări de pe piaţa transferurilor pentru vara lui 2021. În aceeaşi situaţie ca şi Paşcanu se află Claudiu Petrila, un mijlocaş lateral pe care CFR l-a trimis împrumut la Sepsi pentru ca acesta să prindă experienţă. Petrila, la 20 de ani ai săi, va fi o soluţie perfectă pentru regula U21 la CFR.

Sursa citată mai scrie că Edi Iordănescu monitorizează şi alţi jucători tineri din Liga 1, însă numele lor nu sunt amintite. Media de vârstă a lotului de la CFR Cluj e de 28,8 ani, potrivit transfermarkt.com. Jucători precum Bălgrădean, Sandomierski, Vinicius, Ben Youssef, Latovlevici, William Soares, Hoban, Luis Aurelio, Chipciu, Deac sau Pereira sunt bine trecuţi de 30 de ani.

Paşcanu, titular incontestabil în Spania, Petrila face o figură frumoasă la Sepsi

Transferat în vara lui 2019 de CFR Cluj de al Leicester U23, Alexandru Paşcanu a fost împrumutat mai întâi în Liga 1, la FC Voluntari, iar acum CFR l-a trimis în liga a doua din Spania, la Ponferradina. Împrumtul în Peninsula Iberică pare să-i priască lui Paşcanu, care a jucat 21 de meciuri în toate competiţiile cu Ponferradina şi a marcat o dată pentru spanioli, care se află pe locul şapte în clasament, cu doar un loc mai jos faţă de cele care asigura intrarea în barajul de promovare în La Liga. În prezent, transfermarkt.com îi oferă o cotă de 700.000 de euro lui Paşcanu.

De partea cealaltă, Claudiu Petrila a fost împrumutat de CFR Cluj la Sepsi în octombrie 2020, iar de atunci mijlocaşul talentat al campioanei României a strâns 19 partide în Liga 1 pentru una dintre revelaţiile sezonului, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol. La 20 de ani, Petrila va fi o piesă importantă pentru CFR Cluj în sezonul viitor, având în vedere regula U21 impusă de FRF cluburilor din Liga 1. Potrivit transfermarkt.com, Petrila are o cotă de piaţă de 400.000 de euro în prezent.

  • 1,1 milioane de euro însumează cotele de piaţă ale lui Paşcanu şi Petrila

Afla mai multe despre: alexandru pascanu transfer cfr clujclaudiu petrila transfer cfr clujedi iordanescu transferuri cfr clujedi iordanescu pascanuedi iordanescu petrilaclaudiu petrila cfr clujalexandru pascanu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare