Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist moldovean, revelaţia Ligii 1 în acest sezon! MM Stoica l-a numit: "A marcat şi cu Franţa" | EXCLUSIV

Un fotbalist moldovean, revelaţia Ligii 1 în acest sezon! MM Stoica l-a numit: "A marcat şi cu Franţa" | EXCLUSIV

FC Voluntari

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, susţine că internaţionalul moldovean de la FC Voluntari, Vadim Raţă (28 de ani), este fotbalistul revelaţie din Liga 1 în acest sezon.

MM Stoica a ales revelaţia Ligii 1

Oficialul de la FCSB a alcătuit echipa ideală a Ligii 1 pentru acest sezon, fără fotbalişti de la echipa pe care o reprezintă, iar în primul 11 şi-a făcut loc şi Vadim Raţă. 

Mijlocaşul central a jucat doar în Republica Moldova până în 2019, la Sheriff, FC Tiraspol, Zaira Bălţi, CSF Speranţa şi Milsami Orhei, ca mai apoi să fie adus de Chindia Târgovişte în Liga 1. 

La începutul acestui sezon, fotbalistul de naţională a fost dorit de Liviu Ciobotariu la FC Voluntari, unde a avut o ascensiune din punct de vedere fotbalistic. În actuala stagiune, Raţă e titular la echipa din Ilfov, pentru care a jucat 23 de meciuri, a marcat de şase ori şi a pasat decisiv de trei ori, după ce a fost jucat mai avansat la mijlocul terenului. 

"Raţă, la Târgovişte, ieşea în evidenţă, juca defensiv, număr şase. Liviu Ciobotariu a văzut calităţi la el şi pentru alte poziţii. Da, a marcat şi cu Franţa. E jucătorul revelaţie în sezonul ăsta", a spus expertul Telekom Sport.  

Cel mai important gol marcat în carieră a avut loc în 2019. Vadim Raţă a marcat împotriva Franţei, în înfrângerea suferită de Republica Moldova, scor 2-1, în preliminariile pentru EURO 2020. 

Antrenorul de la FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a vorbit despre mijlocaşul care a impresionat în Liga 1. 

"Impresionează în acest campionat. L-am luat de la Chindia, am avut foarte mare încredere în el, a avut o creştere fantastică. Am fost inspirat că i-am mutat puţin poziţia. El preferă mai mult jocul de atac, e un jucător cu capacitate mare de efort", a spus tehnicianul ilfovenilor. 

Afla mai multe despre: vadim ratamihai stoicamm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare