Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un francez a câştigat prima etapă a Campionatului Mondial de raliuri. Emoţii pentru Ogier la Monte Carlo

Un francez a câştigat prima etapă a Campionatului Mondial de raliuri. Emoţii pentru Ogier la Monte Carlo

Sporturi cu motor

Comentarii

Nu a fost cea mai simplă cursă din carieră pentru Sebastian Ogier. Francezul, la volanul unui Ford Fiesta WRC a reuşit să se impună în prima cursă a sezonului, cea de la Monte Carlo. Este pentru a cincea oară consecutiv când Ogier îşi adjudecă această competiţie. Podiumul a fost completat de doi piloti de la Toyota.

Ott Tanak s-a clasat pe locul 2 la Monte Carlo. A fost primul raliu la care estonianul a participat cu noua sa maşina. Jari-Matti Latvala a terminat pe a treia pozitie a clasamentului. 

A fost de altfel o cursă condusă în totalitate de francezul Sebastian Ogier. Cu toate acesta, Ott Tanak a pus presiune constant. La finalul zilei de vineri era la mai puţin de 15 secunde în spatele liderului. A pierdut aproape totul la începutul zilei de sâmbătă când, pe prima specială, zăpada şi mâzga i-au dat mari bătăi de cap. Peste un minut a avut întârziere, diferenţă care s-a dovedit a fi până la urmă imposibil de recuperat.

Următoarea etapă a Campionatului Mondial de raliuri se desfăşoară în Suedia şi este de asemenea în exclusivitate la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: wrcsebastian ogiercampionatul mondial de raliuriott tanakintarzieremonte carlo 

viewscnt
Articole similare