Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un golgeter din Premier League recunoaşte: "Mi-ar fi greu să refuz Real Madrid sau Barcelona"

Un golgeter din Premier League recunoaşte: "Mi-ar fi greu să refuz Real Madrid sau Barcelona"

Premier League

Comentarii

Cel mai bun marcator al lui Wolverhampton, Raul Jimenez, a mărturisit într-un interviu acordat ESPN că o ofertă de la Real Madrid sau Barcelona este dificil de respins.

Atacantul mexican al celor de la Wolverhampton, Raul Jimenez, are parte de o primă parte de sezon de excepţie: 22 de goluri şi 10 pase decisive în 44 de meciuri.

El a semnat cu Wolves în vara anului 2019, atunci când englezii au plătit celor de la Benfica Lisabona 38 de milioane de euro. Unul dintre cei mai buni marcatori din Premier League, Jimenez ar fi intrat pe radarul mai multor echipe mari, precum Real Madrid, Barcelona, Chelsea sau Manchester United.

"Am citit şi eu toate aceste zvonuri. M-au transferat deja la Real Madrid, la Chelsea, la United, la Arsenal...şi în fiecare zi apare o altă echipă. Trebuie să rămân calm, cu picioarele pe pământ. Dacă se vorbeşte atât de mult despre mine, înseamnă că fac ceva bine. Mi-ar plăcea să rămân în Anglia, m-am adaptat foarte bine aici" a mărturisit Jimenez, pentru ESPN.

"Dacă îmi vei spune că mâine vine Real Madrid sau Barcelona şi îmi fac o ofertă, este evident că este greu să spui nu unor asemenea echipe. Dar, pe de altă parte, dacă rămân aici, am ocazia să mă lupt pentru a juca în Champions League, şi pentru alte lucruri importante. E bine să laşi uşa deschisă pentru orice, iar nu exclud nimic. Sunt deschis, dar în acelaşi timp mă simt bine aici, unde am devenit un jucător important, pe care fanii îl apreciază" a mai declarat Jimenez, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: raul jimenezreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare