Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un internaţional de tineret poate face pasul spre Serie A. "Îi acordă foarte multă atenţiei bijuteriei româneşti"

Un internaţional de tineret poate face pasul spre Serie A. "Îi acordă foarte multă atenţiei bijuteriei româneşti"

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român de tineret, Claudiu Micovschi (21 de ani), este foarte aproape să facă pasul din Serie C în Serie A, din sezonul viitor.

Potrivit presei din Italia, antrenorii celor de la Genoa iau în calcul păstrarea mijlocaşului român Claudiu Micovschi, împrumutat în Serie C, la Avellino, pentru sezonul viitor. Evoluţiile foarte bune avute la Avellino nu aveau cum să fie trecute cu vederea atât de uşor. A fost titular incontestabil, a jucat în 30 de partide, în care a bifat 4 goluri şi 6 pase de gol. Cu toate acestea, Avellino este doar pe locul 10 în Serie C, Grupa C, fără şanse de promovare în Serie B.

"Genoa îl urmăreşte îndreaproape pe Claudiu Micovschi, care se descurcă foarte bine în tricoul alb-verde. Genoa îi acordă foarte multă atenţie bijuteriei româneşti, iar reuşitele sale de la Avellino îl pot poate duce la prima echipă", au scris italienii de la primativvu.it.

Claudiu Micovschi a început fotbalul la Luceafărul Oradea, apoi a făcut pasul către Italia după ce a semnat cu Chievo Verona. Din 2016, a lăsat Verona pentru Geneva, iar în acest sezon "Grifonii" l-au împrumutat la Avellino pentru a căpăta experienţă la nivelul seniorilor.

Tânărul fotbalist este un obişnuit al loturilor naţionale de juniori ale României, fiind selectat la U15, U16, U17, U18 şi U18. Dacă o ţine tot aşa, următorul său pas, "tineretul U21", va fi realizat curând.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare