Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un internaţional român, aproape de lovitura carierei! A fost ofertat de o echipă din Ligue 1: "Nu este PSG, dar e o echipă bună"

Un internaţional român, aproape de lovitura carierei! A fost ofertat de o echipă din Ligue 1: "Nu este PSG, dar e o echipă bună"

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Sergiu Hanca (28 de ani) a primit o ofertă de la un club important din Ligue 1, însă în cele din urmă a decis să rămână în Polonia, la Cracovia, acolo unde a primit şi banderola de căpitan. Fotbalistul a dezvăluit cum a fost luată această decizie.

Interesul pentru Hanca din Franţa a fost real, Cracovia a primit chiar şi o ofertă oficială, însă clubul polonez nu a dorit să îl lase să plece, iar jucătorul nu pare că regretă că nu s-a făcut transferul. În Polonia este văzut foarte bine, iar evoluţiile sale l-au readus la echipa naţională. 

„Am avut o ofertă din Franţa, din prima ligă. Clubul nu a fost de acord să plec. La Cracovia e un proiect foarte mare în acest moment. Antrenorul e aici de trei ani, chiar şi el şi-a prelungit contractul pe încă doi ani. Avem o relaţie foarte bună, bazată pe respect, profesionalism, tot ce trebuie într-o relaţie căpitan-antrenor.
 
Clubul a considerat că nu e nici momentul, nici suma potrivită pentru care să plec. Pentru a mă face fericit, respectat şi motivat în continuare, mi-au propus o prelungire de contract, a fost iniţiativa lor. Nu pot să spun numele echipei. Nu este PSG, dar e o echipă bună”, a declarat Hanca, conform Gsp. 

Fotbalistul născut la Târgu Mureş joacă în Polonia din 2019. La începutul acelui an, Cracovia l-a cumpărat pentru doar 90.000 de euro de la Dinamo. Pentru naţionala României, Hanca are cinci selecţii. 

  • 1.000.000 de euro este cota lui Sergiu Hanca, potrivit transfermarkt.com
  • 13 goluri şi 13 assist-uri în 65 de meciuri are extrema dreapta pentru Cracovia

Interesant este că Hanca a fost dorit în Franţa şi în perioada în care evolua la Dinamo. La acea vreme, Toulouse şi Lille s-au arătat interesate de serviciile fotbalistului român. 

Afla mai multe despre: sergiu hancaligue 1 

viewscnt
Articole similare