Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător al Realului dă cărţile pe faţă după plecarea lui Zidane: "Poate că aveam nevoie de această schimbare". Argumentele fotbalistului

Un jucător al Realului dă cărţile pe faţă după plecarea lui Zidane: "Poate că aveam nevoie de această schimbare". Argumentele fotbalistului

Real Madrid

Comentarii

Fundaşul echipei Real Madrid, Raphael Varane, a declarat că este posibil ca Zinedine Zidane să fi luat decizia potrivită, atunci când a demisionat din funcţia de antrenor al formaţiei spaniole.

Internaţionalul francez crede că problemele întâmpinate de echipa sa în campionat ar putea reprezenta un semn că era nevoie de o schimbare.

"Este adevărat că o schimbare poate fi bună pentru oricine. Vom vedea dacă Zidane a avut dreptate. Evoluţia din campionat poate fi un semn că Zidane are dreptate, rămâne de văzut. El a observat anumite lucruri, este un antrenor foarte atent la sentimentele noastre, ale jucătorilor, aşa că dacă a spus asta, are dreptate", a declarat Raphael Varane, citat de Marca.

Antrenorul Zinedine Zidane a organizat, la nici măcar o săptămână de la cucerirea Ligii Campionilor, o conferinţă de presă neaşteptată, în care şi-a anunţat plecarea de la campioana Europei, Real Madrid.

În vârstă de 45 de ani, tehnicianul francez a preluat Real Madrid în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor, campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor, în aceiaşi ani.

Zidane a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, evoluând la echipele Cannes, Bordeaux, Juventus şi Real Madrid. Cu naţionala Franţei, pentru care a jucat de 108 ori, Zidane a câştigat Cupa Mondială în 1998 şi Campionatul European în 2000.

Retras din cariera de fotbalist în 2006, el a preluat echipa a doua a clubului Real Madrid, în iunie 2014, înainte de a ajunge pe banca tehnică a formaţiei pe care a transformată într-o campioană absolută a Europei şi a lumii.

Afla mai multe despre: zidanevaranereal madrid 

viewscnt
Articole similare