Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de bază de la FCSB, OUT pentru meciul cu CFR!

Un jucător de bază de la FCSB, OUT pentru meciul cu CFR!

Superliga

Comentarii

David Miculescu nu va face parte din lotul FCSB-ului pentru partida cu CFR Cluj din etapa a patra a Superligii.

Fostul atacant al UTA-ei a acuzat probleme musculare în prima repriză a returului cu CSKA 1948 Sofia din Conference League şi, cu toate că a primit îngrijiri medicale, a fost înlocuit de Cordea. 

Miculescu, OUT! Băluţă, şanse minime să intre cu CFR

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Center” de pe Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că nu există şansa ca Miculescu să facă parte din lotul FCSB-ului pentru meciul de duminică. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a vorbit şi despre starea lui Alex Băluţă, fotbalist transferat de vicecampioana României în această vară.

În urmă cu câteva zile, Orange Sport a aflat că Alexandru Băluţă a mers la spital după meciul cu CSKA 1948. Jucătorul "roş-albaştrilor" a avut probleme la coaste şi a fost dus la spital pentru a fi spus unei examinări complete din partea medicilor.
 
Alexandru Băluţă a avut probleme la coaste încă din finalul jocului de pe Arcul de Triumf, când s-a ţinut de zona respectivă, unde a simţit durere, cel mai probabil după contactele dure cu fundaşii lui ŢSKA 1948 care l-au dominat din punct de vedere fizic

”(n.r. despre starea lui Băluţă) El nu se va opri din antrenamente dar nu se ştie dacă poate face mişcări necontrolate. Nu ştim dacă va fi mâine în lot. Miculescu sigur nu va fi”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb. cfrmihai stoica 

viewscnt
Articole similare